Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim çocuklukta bu kadar fazla alternatif yoktu rnkts, herşey değerliydi, biz 17 yaşındayken arkadaşımızi evden arayıp Ziynet teyze Hakan evdemi diye sorup bidaha akşam 9da geri dönüş alıyorduk 🤓🤓
Telefon muhabbetine hiç girmeyelim. Çok saçma anılarım var. Buluşma yerini unutup kızı saatlerce ağaç etmişliğim vardır yani... :) ben farklı yerde o farklı yerde...:)

Kutlu iyi bi insana benziyor,alper mert gibi.ben yoneticilerin yerinde olsam bu ikisini bilgilendiririm.digerlerini at çöpe
Yönetici olsam kimseye bilgi vermem bilgi sorana da işini iyi yapamıyorsun galiba ben senden işimi yapmak için yardım istiyormuyum derim

a4f75d60f1d92878b31f9d87fcd1ba1e.jpg

wendel istenilen profil mi? hojbjerg, mctominay, bentancur falan derken.. wan bissaka alınamayabilir ancak doue ile oldukça riskli bir işe giriyoruz.. oynatılmak istenen oyun ile savunma oyuncuları ile orta saha oyuncuları arasında kesinlikle defansif açıdan zayıflık olmaması lazım.. wan bissaka-hojbjerg ya da tominay bana göre takımı tamamlayıcı en iyi ikili olurdu.. umarım wendel-doue çok maliyetli olmaz..
sevgili han ,

acikcasi lucas & tom diger isimlere gore defansif ve duz kalir nazarimda .
dolayisiyla da tom'un transferine nacizane *mesafeli oldugumu belirtmistim ilk ismi gectigi donem .

<-> yapisal oyun baglaminda burda kistas ne ,kanimca bu durum ayri kritik edilmeli tek bir baslikta .

bizim oyunumuz ozelinde. - hem lig hem cl arenasin da ; hangi durum ve yerlerde ,ne zaman tikandik, duruma yanit bulamadik. <- bunlari hatirlayip detaya dokersek -> ki , prototipimize uygun dogru tipolojileri bulmamiz bir o kadar efektif ve dogru atis olur diye dusunuyorum.

mesaja donersek , tom'a nazaran spurslu'ya daha yakinim.

*wendel' konusun da <- hocanin kendisini *kullanim sekli ve oynadigimiz taktiklerle derinlikli kullanmamizi temenni ediyorum. salt zenit donemi yanilgi olur, yarim olur genel resim. < - goreceli elbette.

*Wendel 8.5 numara tarzında bir oyuncu.

Lucas________Wendel
______Mertens

Defansif kurgu gerektiğinde:

Lucas________Kaan
______Wendel

Görebiliriz.

<- > kronojiksel baglam da avrupa'ya ilk gecis donemi ve sonrasi, ve daha sonrasi zenit . bu denklem detaya inilirse , ki -oyuncu nun versatile ve derinligine cogu izleyici sasiracaktir kanaatideyim .

@Kağan Koç

mevcut oyun prototipimize uygun bir tipoloji wendel. <-ismi ilk ciktiginda *hocayi bu baglamda takdir ve tebrik etmistim nacizane. gidilen oyuncu ozelinde mantikli buldugum isimlerden wendel. keza tipoloji olarak hojbjerg de. tutar tutmaz orasi ayri.

saygi ve selamlar .

Benim gelecegide soylenesene köseyi dönüyormuyuz :asd:
Iyi sey,gerets gelecek dedikleri zaman 2011 de ,fatih hocayi gordum florya sahasında.ben buraya daha cok gelip gideceğim kimse merak etmesin dedi,sonra sansal buyuka canli yayinda hocayi açıkladı,19 mayista sanırım. Kötü şeyler yaklaştığında görürüm.iyi şeyler de görürüm ve cikar.misal prandelli geldiği yaz selçuk ve diğer futbolcular floryaya isiyodu,leş kokuyordu saha ve zemin her yer...bu iyi bisey değil.dursun 2015te seçildiğinde eski bi arabadan iniyor ve ayakkabısı leş kokuyordu,insanlar uzaklasiyodu ondan.burak elmas fatih hocayı göndermeden once asansorda mahsur kaldi yöneticilerle,deprem olmustu.alpaslan ozturk ruyamda karanlikta agliyodu,ertesi gun hoca ayrildi,ahmet calik öldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt