wendel istenilen profil mi? hojbjerg, mctominay, bentancur falan derken.. wan bissaka alınamayabilir ancak doue ile oldukça riskli bir işe giriyoruz.. oynatılmak istenen oyun ile savunma oyuncuları ile orta saha oyuncuları arasında kesinlikle defansif açıdan zayıflık olmaması lazım.. wan bissaka-hojbjerg ya da tominay bana göre takımı tamamlayıcı en iyi ikili olurdu.. umarım wendel-doue çok maliyetli olmaz..
sevgili han ,
acikcasi lucas & tom diger isimlere gore defansif ve duz kalir nazarimda .
dolayisiyla da tom'un transferine nacizane *mesafeli oldugumu belirtmistim ilk ismi gectigi donem .
<-> yapisal oyun baglaminda burda kistas ne ,kanimca bu durum ayri kritik edilmeli tek bir baslikta .
bizim oyunumuz ozelinde. - hem lig hem cl arenasin da ; hangi durum ve yerlerde ,ne zaman tikandik, duruma yanit bulamadik. <- bunlari hatirlayip detaya dokersek -> ki , prototipimize uygun dogru tipolojileri bulmamiz bir o kadar efektif ve dogru atis olur diye dusunuyorum.
mesaja donersek , tom'a nazaran spurslu'ya daha yakinim.
*wendel' konusun da <- hocanin kendisini *kullanim sekli ve oynadigimiz taktiklerle derinlikli kullanmamizi temenni ediyorum. salt zenit donemi yanilgi olur, yarim olur genel resim. < - goreceli elbette.
*Wendel 8.5 numara tarzında bir oyuncu.
Lucas________Wendel
______Mertens
Defansif kurgu gerektiğinde:
Lucas________Kaan
______Wendel
Görebiliriz.
<- > kronojiksel baglam da avrupa'ya ilk gecis donemi ve sonrasi, ve daha sonrasi zenit . bu denklem detaya inilirse , ki -oyuncu nun versatile ve derinligine cogu izleyici sasiracaktir kanaatideyim .
@Kağan Koç
mevcut oyun prototipimize uygun bir tipoloji wendel. <-ismi ilk ciktiginda *hocayi bu baglamda takdir ve tebrik etmistim nacizane. gidilen oyuncu ozelinde mantikli buldugum isimlerden wendel. keza tipoloji olarak hojbjerg de. tutar tutmaz orasi ayri.
saygi ve selamlar .