- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Quaresma kadar estetistiği ve maç aldırani gelmedi abi,qauresma en iyisiydi işte düşün calimin ve şovunSaint Maximin çok boş topçu.
Tribünleri gaza getirip iş bitiremeyince homurtu çıkarsa şaşırmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Quaresma kadar estetistiği ve maç aldırani gelmedi abi,qauresma en iyisiydi işte düşün calimin ve şovunSaint Maximin çok boş topçu.
Tribünleri gaza getirip iş bitiremeyince homurtu çıkarsa şaşırmam.
17 numara dimi orta sahada top alip giden bize gelicek olan?Kontrole ve gidişe bak hay masallah
17 numara dimi orta sahada top alip giden bize gelicek olan?
Kariyer mod aç orda var diye biliyorumKolamı çekirdeğimi aldım hafta sonu Wendel’i test edeyim dedim açtım fifayı
Zenit oyunda yok test edemiyorum
Var mı bir yolu ?
18:30 da Rennes’in hazırlık maçı var. Eğer o maçta 11 oynarsa Doue transferinde kalkarız masadan bence.
Berkan in yerini dolduracak derken?Torreira demek istedin sanırım .Berkan bildigimiz kadarıyla yarım sezon İtalya'da bomboş geçen devre arası gelen birkaç maç gol atan bir oyuncu.Altyapı da berkan ın yerini dolduracak bi topçu var mı varsa bilelim aga
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlaşıldı adamın nazıyla uğraşıyoruz, alternatiflerinden birini indirmek lazım bir an önce. Tamam gelecek vaadediyor ama şuanki hali Jelertin önünde değil. Bulunmaz hint kumaşı değil artık kararını versinYok yau oynayabilir yine de alabiliriz bi sorun yok.
Hatta keşke oynasa, bize gelecekse ne kadar hazır gelirse o kadar iyi.
Anlaşıldı adamın nazıyla uğraşıyoruz, alternatiflerinden birini indirmek lazım bir an önce. Tamam gelecek vaadediyor ama şuanki hali Jelertin önünde değil. Bulunmaz hint kumaşı değil artık kararını versin