Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gına geldi,

Şaka yapmıyorum ya Zeki Çelik, Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı'yı alalım ve kapatalım transfer dönemini. Cepten çıkar sadece 5-6 milyon euro bir şey. Bu esnada Tete'ymiş, Oliviera'ymış, Halil'miş gönderin abicim bunları da ya. Takımda boş yere maaş yükü kalmasın artık yeter.

Ağustos sonu eylül başı acayip bi transfer fırsatı yakalarsak İcardi falan gibi o zaman bakarız duruma.

Her sene aynı bok iş sıkıldım.Adam satabileceğimizi düşünüp oraya kimi alırız diye düşünen yönetici yok.Hiç bir olan yok.Barış gitse ne yapacak acaba bu kazmalar merak ediyorum.

1721473954828.webp

18:30 da Rennes’in hazırlık maçı var. Eğer o maçta 11 oynarsa Doue transferinde kalkarız masadan bence.

Altyapı da berkan ın yerini dolduracak bi topçu var mı varsa bilelim aga

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berkan in yerini dolduracak derken?Torreira demek istedin sanırım .Berkan bildigimiz kadarıyla yarım sezon İtalya'da bomboş geçen devre arası gelen birkaç maç gol atan bir oyuncu.

Barış Alper satılmamalı. Eğer olurda satarlarsa ve transferler o güne kadar bitmemiş olursa bu sefer oyuncusunu istediğin takımlar siz iyi para kazandınız deyip oyuncularına daha yüksek bedeller isterler

Erden Timur geldi Aytaçlardan Taylanlardan nereye getirdi takımı
Sınırsız transfer yapabilen fb bile ondan birşeyler öğrendi, bjk tsde öğrendi ,lige bir sürü yıldız geldi
Bizimkiler Erdeni yediler
Yok böyle bi olay yaw

Ben bu Doue’den soğudum iyice.

1 aydır Roma vs teklif yapar mı bekletiyor

Yok yau oynayabilir yine de alabiliriz bi sorun yok.

Hatta keşke oynasa, bize gelecekse ne kadar hazır gelirse o kadar iyi.
Anlaşıldı adamın nazıyla uğraşıyoruz, alternatiflerinden birini indirmek lazım bir an önce. Tamam gelecek vaadediyor ama şuanki hali Jelertin önünde değil. Bulunmaz hint kumaşı değil artık kararını versin

Anlaşıldı adamın nazıyla uğraşıyoruz, alternatiflerinden birini indirmek lazım bir an önce. Tamam gelecek vaadediyor ama şuanki hali Jelertin önünde değil. Bulunmaz hint kumaşı değil artık kararını versin

Aynı fikirdeyim ilk günden beri Jelert'ciyim.

Bu çocuğa karşı kanım hiç ısınmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt