Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.128
- 10.503
- 1.303
Bu adam geçen sene sıraçhanı modric gibi anlatıyodu toptan anladığı yok maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet kafada o var bi programa çıkmıştı oradaki konuşmalarından o takımın hayranı olduğu net belliSuat var Okan’ı almaya çalışıyoruz
Emre lazım gibi gözüküyor.
Aklından bu geçmiyorsa hiç bir şey bilmiyorum ya
fener mi alıyofener ne yapacakmis ki wendel'i fred var orda , fredi satacaklarsa biz alalim madem
kesiciliği tartışılır da cidden çok koşuyor herif. asla temposuz ya da statik değil
keske o takimi yaratmak icin hamleler yapsakSuat var Okan’ı almaya çalışıyoruz
Emre lazım gibi gözüküyor.
Aklından bu geçmiyorsa hiç bir şey bilmiyorum ya
Bu öyle olmazönümüzdeki 2 sene yıldız yapıp, sonraki 1 sene boklayacağımız yeni altyapı yıldızımız bu demek..
Kerem giderse gitsin. Barış kalmaliBarışı satmazlar , Kerem belki
2024 yılında oynadığı 90 dakika maçını bulabilir miyiz acaba?
Kafamı yaktınız yemin ediyorum türkçem zaten zayıf iyice zayıfladı kim kimi alıyor.E herif psg de oynuyor zaten nerede hata lan burada![]()

adama bıraksan sıraçhanı geçen sene 11e koyuyorduBu adam geçen sene sıraçhanı modric gibi anlatıyodu toptan anladığı yok maalesef.
Begenmediysen umut varwendel izliyorum da bu herife vereceğimiz paraylan claudinyo mu alsak yaw
keremi satıyon kimi oynatacanKerem giderse gitsin. Barış kalmali
Yapılır da Hagi bulamayız, James’i 30unda alsaydık ve 4 sene full antrenman yapsaydı ondan olurdu belki.keske o takimi yaratmak icin hamleler yapsak