Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.678
- 9.042
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilirdi de gamsız o da.ziyech o zaman
Avatarım derim bu hususaözellikle scarlettin üstünde severim
Anlatılanlardan Wendel'in hücum odaklı biri olduğu anlaşılıyor, eğer dediğin gibi bir de koşan basan biri ise hoca belki box to box oynatırım diyordur. Mertens'i eviren hoca ona da bir dokunuş yapabilir belki. Ama yine de en başta Wendel'i istememesi garip, hele hele Hojberg nere Wendel nere. Oyuncu iyi olsun, biz onu sisteme ayak uydurturuz, profili boşver düşüncesi var sanırım. İmza parası istiyor diye anlaştığımız halde vazgeçtiğimiz pasör bi 6 numara vardı ilk yılda, o olmayınca Torreira gelmişti mesela. Yine dağlar kadar farklı profiller. O zaman kadroyu hızlıca toparlayıp tekrar şampiyon olmak ana hedef olduğundan anlaşılabilir bir şey ama 3. yıla girerken hala sisteme uygun oyuncular yerine ortaya karışık oyuncu profillerine gitmemizi anlamlandıramıyorum, hele hele bütçe de varken.Bu arada hakkaten ha, gözden kaçırdığımız bir detay
Okan’ın Wendel’i niye istediği ortaya çıkmış oldu
Herifin tarzı Fred’e falan değil net Okan Buruk’a benziyor.
Yusuf Demir oynarkeremi satıyon kimi oynatacan
bugün aynı şeyi düşündüm.Fener orta saha dışında transferlerini bitirdi, orta sahayla beraber 70 m euro civarı bonservis harcamış olacaklar.
Demekki temmuzda bitirilebiliyormuş.
Tutar, tutmaz, bizim de ağustosta getireceğimiz adamlar tutacak diye bir kaide yok.
Beşiktaş maçını kaybetmeyelim dua etsinler de, yönetim altından kalkamaz kolay kolay o olayın.
Yedekte oturmayı severse kalsın tabiKeremde kalsın abi , bu yönetim işe yaramazlar hariç kimseyi satmasın
az kafaya taksa şampiyon yapar, bu sene sanki ziyech başka olacak gibi ama erken konuşmayalımOlabilirdi de gamsız o da.
James olurdu ya yetenek olarak benzer seviyedeler.
türk mü o, hava sıcak küfürsüz durmak çok zorYusuf Demir oynar
Maç kactaclaudinyo kadroda yok
wendel ilk 11
1730Maç kacta
Renktaş bukadar mi sevmiyon beni
est. rtş latife yapayım dedimtürk mü o, hava sıcak küfürsüz durmak çok zor
Gurbomusun lan sende heaMctominay'ı o zaman bırakırlar.![]()

nasıl izlicezzenit maçı izleyelim
İzleyecem bakalım bu wendel et mi balik mi