Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada hakkaten ha, gözden kaçırdığımız bir detay

Okan’ın Wendel’i niye istediği ortaya çıkmış oldu

Herifin tarzı Fred’e falan değil net Okan Buruk’a benziyor.
Anlatılanlardan Wendel'in hücum odaklı biri olduğu anlaşılıyor, eğer dediğin gibi bir de koşan basan biri ise hoca belki box to box oynatırım diyordur. Mertens'i eviren hoca ona da bir dokunuş yapabilir belki. Ama yine de en başta Wendel'i istememesi garip, hele hele Hojberg nere Wendel nere. Oyuncu iyi olsun, biz onu sisteme ayak uydurturuz, profili boşver düşüncesi var sanırım. İmza parası istiyor diye anlaştığımız halde vazgeçtiğimiz pasör bi 6 numara vardı ilk yılda, o olmayınca Torreira gelmişti mesela. Yine dağlar kadar farklı profiller. O zaman kadroyu hızlıca toparlayıp tekrar şampiyon olmak ana hedef olduğundan anlaşılabilir bir şey ama 3. yıla girerken hala sisteme uygun oyuncular yerine ortaya karışık oyuncu profillerine gitmemizi anlamlandıramıyorum, hele hele bütçe de varken.

Fener orta saha dışında transferlerini bitirdi, orta sahayla beraber 70 m euro civarı bonservis harcamış olacaklar.

Demekki temmuzda bitirilebiliyormuş.

Tutar, tutmaz, bizim de ağustosta getireceğimiz adamlar tutacak diye bir kaide yok.

Beşiktaş maçını kaybetmeyelim dua etsinler de, yönetim altından kalkamaz kolay kolay o olayın.
bugün aynı şeyi düşündüm.

daha öncede söyledim - eski konuda kaldı heralde.

BJK maçı yönetimin en büyük sınavı - ftubol bu her şey olur ama oyundur / takımın halidir falan kötü görüntü verirse yangının önünü kesemezler.

türk mü o, hava sıcak küfürsüz durmak çok zor
kuzey-tekinoğlu.gif

100k iyi bile satmış şu ana kadar

geçen sezon özel forma çıkması çok gaza getirdi insanları diye düşünüyorum.

transferde ve iletişimde başarılı olsalardı belki 200-250 k satmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt