Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi. Güncel Marcao Pendikspor için bile tercih sebebi olamaz. Sevilla sağlık ekibinin raporları sonrası kronik olduğuna karar verildi ve satış listesine konuldu. Bu süreçlerden hem aşırı kilolu hem de bütün çevikliğini kaybetmiş şekilde döndü. Sahada da korkunç görünüyordu. Malum son satış listesi.

Sevilla kanadı oyuncuyu bir yere itelemeye çalışacak. En yakın adres Galatasaray olur yazar dururlar. 2. adres de diğer Süper Lig takımları olur.
Şu anki fiziği iyi.Sezon bitmeden başladı vücut çalışmalarına.İnstagram'da attığı fotoğraflar ve videolar da var..

Bugün biri demişti açıkçası çok mantıklı geldi sezon genelinde 40 maç direk kapanan rakiplerle oluyor.

Kaan'ın da 6 numara oynadığını düşünürsek Wendel çok daha mantıklı gözüküyor.

Avrupa'da Kaan-Torreira yapıp önlerine Wendel koyabiliriz hem Mertens'in alternatifi gibi olur hem de kolay maçlarda 8 numarada çok daha hücumcu bir takım yapar.

Lemina severim geçen sene olsa isterdim ama hem driplingi fena olmayan hem de skor katkısı iyi olan bir 8 numara daha iyi olabilir.
sevgili umut,

gecmisten bugune nacizane gozlemimde, wendel gerektiginde 2li de ve 3lu de oynar. < - skalasi ile beraber - > hoca tutumu ve oyun kurgu yapisi onemli.
ornk,jesus sonrasi basa gelen hoca ile yepyeni bir cehreye burundu wendel.<- ikili de o donem *ekurisi bariz *lucas gorunumun de /gorevinde prototipin de partnerlik yapti. velhasil ,kimya tuttu.
ismi bizle ilk ciktiginda belirttigim gibi ,elde lucas varken, firsat gibi bir durum ortaya cikti wendel ismi . kendisi gerektiginde farkli bolge bazli * esnek kullanmak da cabasi.

gelirse bu noktalara nacizane ayrica deginmeyi dusunuyorum.

saygi ve selamlar.

sevgili umut,

gecmisten bugune nacizane gozlemimde, wendel gerektiginde 2li de ve 3lu de oynar. < - skalasi ile beraber - > hoca tutumu ve oyun kurgu yapisi onemli.
ornk,jesus sonrasi basa gelen hoca ile yepyeni bir cehreye burundu wendel.<- ikili de o donem *ekurisi bariz *lucas gorunumun de /gorevinde prototipin de partnerlik yapti. velhasil ,kimya tuttu.
ismi bizle ilk ciktiginda belirttigim gibi ,elde lucas varken, firsat gibi bir durum ortaya cikti wendel ismi .

gelirse bu noktalara nacizane ayrica deginmeyi dusunuyorum.

saygi ve selamlar.
2'li 3'lü Mertens yokluğunda 10 her yerde oynatabiliriz, katılıyorum.

Zaha aldi, daga kacti, Icardi geldi ve yandi bitti kul oldu..
Yıllardır bitmeyen saçma transfer politikaları yüzünden borç ve faiz erimiyor. Yüksek maaş/az bonservis dengesi Galatasaray yöneticileri tarafından tercih ediliyor. Çünkü bonservis için cepten sıcak para gerekiyor. Yüksek maaşı kulübe, taraftara çakıyorsun bir yerde. Bu kısır döngü devam edip gidiyor.

Şu anki fiziği iyi.Sezon bitmeden başladı vücut çalışmalarına.İnstagram'da attığı fotoğraflar ve videolar da var..
Oyuncunun balans ayarı bozuk artık. Tatilden yine şişko dönmüş. Sürekli sakatlanıyor ve her sakatlıktan arızalı dönüyor. Hatta yeni Gnagnon goygoyları dönüyor şişkoluktan fesih olur diye. O da onu yediremeyip foto paylaşmakla uğraşıyordur instadan.

Oyuncunun balans ayarı bozuk artık. Tatilden yine şişko dönmüş. Sürekli sakatlanıyor ve her sakatlıktan arızalı dönüyor. Hatta yeni Gnagnon goygoyları dönüyor şişkoluktan fesih olur diye. O da onu yediremeyip foto paylaşmakla uğraşıyordur instadan.

Fotoğraflar Sevilla sayfasında da var.Ek olarak videolar da var..
1721171288819.webp

Hem bu haber de yalan 1 habermiş :D

Fotoğraflar Sevilla sayfasında da var.Ek olarak videolar da var.. Ekli dosyayı görüntüle 252931
Sevgili Murat adamı 2 senedir forumlar, basın ve maçları dahil takip ediyorum. Sezon boyunca başlığına da görüşlerimi atmışım zaten. Kulüp çevresindeki gelişmeleri de takip eden biri olarak sana doğru bir şekilde aktarıyorum. Hala idman fotosu diyorsun. Sevillalı bir gazeteci süreci anlatmış yukarıda. Bu mevzuyu uzatmanın bir mantığı yok. Marcao artık tercih sebebi olmaktan çok uzak bir periyoda girdi. 1 deneme daha yapıp sonrasında ülkesine dönecektir. Bu süreç sonrası 30'unda futbolu bırakırsa şaşırmam. Aksi olursa da büyük haber değeri taşır bu saatten sonra.

Fenerden bir tek Ferdi bizim kadroya girebilir gerisi giremez ama onlar hoca konusunda fena patlayacaklar beklenilenin aksine iç kaosa gömülme ihtimalleri %51 derim.
Osayi, Ferdi ve Fred bizde ilk 11 oynar. Bu üçünden daha iyilerini alabilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt