Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Murat adamı 2 senedir forumlar, basın ve maçları dahil takip ediyorum. Sezon boyunca başlığına da görüşlerimi atmışım zaten. Kulüp çevresindeki gelişmeleri de takip eden biri olarak sana doğru bir şekilde aktarıyorum. Hala idman fotosu diyorsun. Sevillalı bir gazeteci gelişmeleri ve süreci anlatmış yukarıda. Bu mevzuyu uzatmanın bir mantığı yok. Marcao artık tercih sebebi olmaktan çok uzak bir periyoda girdi. 1 deneme daha yapıp sonrasında ülkesine dönecektir. Bu süreç sonrası 30'unda futbolu bırakırsa şaşırmam. Aksi olursa da büyük haber değeri taşır bu saatten sonra.
O haber de yalanlanmış reis.Sen oyuncunun gelmesini istemiyosun bense istiyom.Farklı fikir ve görüşlerin olması normal.Ben de oyuncunun ara sıra paylaşımlarına bakıyom full çalışıyodu videolarda ki bu hâle geri geldi..

Tominay ve Wendel 20 kağıt istenen adamlar. Bakıyorum herkes uçuyor. Bunları alacak para nerede? Wendel Rus liginde oynayan bir adam. Kim okadar para verecek ona? Ruslardan zaten kimse adam almaya yanaşmıyor pek.

O haber de yalanlanmış reis.Sen oyuncunun gelmesini istemiyosun bense istiyom.Farklı fikir ve görüşlerin olması normal.Ben de oyuncunun ara sıra paylaşımlarına bakıyom full çalışıyodu videolarda ki bu hâle geri geldi..
Iki senedir oynamayan adam nasil katki vercek? Sonbaharda saturnden bi darbe daha yiyecek muhtemelen

Haber değil benim anlattığımla aynı süreci anlatmış yazıda. Zaten 2 senedir de bunu konuşuyorlar orada. Adam gittiğinden beri nadiren sahaya çıkıyor onda da bizdeki Ndombele gibi geziniyor. Böyle bir adamı bizim gibi 12 tane net yabancıya ihtiyacı olan bir takıma istemek normal bir görüş değil. Bizden gittiği hali gibi düşünüyor herhalde deyip güncel haliyle ilgili bilgi vermek istedim.

Haber değil benim anlattığımla aynı süreci anlatmış yazıda. Zaten 2 senedir de bunu konuşuyorlar orada. Adam gittiğinden beri nadiren sahaya çıkıyor onda da bizdeki Ndombele gibi geziniyor. Böyle bir adamı bizim gibi 12 tane net yabancıya ihtiyacı olan bir takıma istemek normal bir görüş değil. Bizden gittiği hali gibi düşünüyor herhalde deyip güncel haliyle ilgili bilgi vermek istedim.
Bizdeyken bile begenmiyordum. Defans aksiyonlari bi stoper icin cok cok yetersiz.

Tominay ve Wendel 20 kağıt istenen adamlar. Bakıyorum herkes uçuyor. Bunları alacak para nerede? Wendel Rus liginde oynayan bir adam. Kim okadar para verecek ona? Ruslardan zaten kimse adam almaya yanaşmıyor pek.

Enflasyonun bu meblağların konuşulmasında ciddi bir etkisi var. Şampiyonlar ligi giriş payı 27 milyon euro

ben de ona vermiştim 40 maç kapalı takımlarla oynadığın ligde 102 puan toplamışsın ne diye 20 milyon daha daha veresin ki amaç ligdeki takımları açmaksa

110 puan mı alacaksın wendel gelince
Hayir ama her sene 102 de alamazsin. Hatta 90i zor gorursun. Icardi degil de, Sefer olsaydi mesela?

Wendele attım oyumu beceribilirlerse onu belki becerir bunlar

Son 30 yilda

Transferde zamaninda aksiyonlar alip, dogru oyunculari dogru paralara alip, sonra sampiyon olup.

Ustellik kadroda dusunulmeyen oyunculari, en azindan en az hasarla cikip yada satip.

Kac yonetim varki?

danimarkalıyı da alamaz bunlar. Bu yönetimin oyuncu transfer etme kabiliyeti yok. Batshuayi kendi kendine transfer oldu muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt