Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.941
- 31.720
- 2.318
Dinamo Kiev'den Mykola Shaparenko ismi geçiyor şimdide.
kaynak nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dinamo Kiev'den Mykola Shaparenko ismi geçiyor şimdide.
Ugura niye sovdugunuzu anlamiyorum
Antipatik biri olabilir, arada mallastigi da dogru ama cogunlukla bizim soylediklerimizi dile getiriyor
Nevzatlar yalakalik yapiyo diye onlara salliyosunuz ugura yangin yapiyo diye salliyonuz baya enteresan
Rusya olmayınca düşmanına mı gitmişizDinamo Kiev'den Mykola Shaparenko ismi geçiyor şimdide.
Sabah ben burada dediğimde beni linçliyordu bazıları, adam ha şimdi gelmiş ha iki gün sonra amma sabırsızsınız diye. 12 saatte neler değişiyor be1 yıldır ortasaha yok , 7 aydır sagbek yok lig başlayacak
yönetim bıyık altından gülüyor
Fmuz burdaki herkesten buyuk gslidirFeramuz ugurdan daha büyük Galatasaraylidir
Çünkü Galatasaray falan umrunda değil, 3-5 like için gereksiz karıştırıyor ortalığıUgura niye sovdugunuzu anlamiyorum
Antipatik biri olabilir, arada mallastigi da dogru ama cogunlukla bizim soylediklerimizi dile getiriyor
Nevzatlar yalakalik yapiyo diye onlara salliyosunuz ugura yangin yapiyo diye salliyonuz baya enteresan
Yangın zamanı feramuz firarda. Ben bu iddani red ederim arkadaş.Feramuz ugurdan daha büyük Galatasaraylidir
E hakli cikmadin ki ne alaka hala fbden daha iyi kadromuz.Sabah ben burada dediğimde beni linçliyordu bazıları, adam ha şimdi gelmiş ha iki gün sonra amma sabırsızsınız diye. 12 saatte neler değişiyor be
Bizde diyoruz kaç gündür de ,, millet Doue ve Wendelden olumsuz haberi beklemiş demekkiSabah ben burada dediğimde beni linçliyordu bazıları, adam ha şimdi gelmiş ha iki gün sonra amma sabırsızsınız diye. 12 saatte neler değişiyor be
Ugura niye sovdugunuzu anlamiyorum
24 saat önce dedik bunu.. o zaman linçleyenlerin bazıları 24 saatte çark etmiş.Bana hiç farketmez isterse son gün insin ama 3-4 ay Doue masalıyla uyutup son gün Aurier gibi bir ismi indirirlerse ağlamayın sonra.
Geçen sezon Partey, Amrabat ile nasıl aylarca oyalayıp sonunda futbolu kafada bırakmış Ndombele’yi getirdiklerini unutmadık.
Devre arası da Assignon ile uyutup son gün afrika kupasında olan Aurier’i nasıl indirdiklerini de unutmadık.
Hatta Dursun ne tesadüf ki daha önceki döneminde sol bek Asamoah ile aylarca taraftarı yatırıp kaldırıp son gün Latovlevici’yi utanmadan getirdiğini de unutmadık.
Doue gelir, gelmez bilemem ama resmi imzalar atılmadan bu masalı yutmaya niyetim yok. Kim gelecekse gelsin..
Bu masalı yıllardır yemeyen biri olarak aylarca bu numaraya başvurulması bana koyuyor da size nasıl koymuyor hala yutuyorsunuz merak ediyorum.
Singo, Venderson var Monaco'da Doue'yi ne yapacaklar bu ikisinden biri mi gidiyor?Doue'yi Monaco'ya mı kaptırdık şimdi. İnş almazlar Singo var diye
Ancak 31 Ağustos’ta takımsız kalırsa olur o iş.Birde rabiot aciklaniyormus yönetim bunu büyük tersi köse ve sükse yapma adina yapiyormus. Bunlardan hersey beklenir.
Yardır yiğit taglete destek ver
Haklı erayBu twit üzerine Eray denilen kişi sağlam giydirdi.