Yahu ben 60 milyonluk transfer mi yap diyorum. Okuduğunu anlamak önemli..
Diyorum ki bu ülkede limitleri takan yok, sen limitleri bahane ediyorsun.
Diyorum ki hadi sezon başı limit yoktu sezon ortası hem limit açıldı, hem boey parası geldi o zaman niye transfer yapmadın? Bankalar birliğinden çıkacağım diye. Ne oldu bankalar birliğinden çıkma işin diye soruyorum…
Sen diyorsun ki transfer delisisiniz, fener transfer yapıyor da ne oluyor. Ulan takımda sağ bek yok. “Aman transfer şampiyonu olmayalım” diye Ali Turalp’i oynatıp, Dubois’i tutalım o zaman.
Beni yıllardır burada bilen bilir, transfer taraftarlığına en karşı isimlerden biriyim de sağ bek yok, orta saha yok. Üstelik sağ bek geçen sezon devre arasından beri yok, 8 numara ise geçen sezon başından beri yok. Bu iki yere artık birini alın dedim diye transfer şampiyonluğu mu istiyor oldum?
Ha bu arada bugün de alınsın demiyorum, hatta çok değil buralarda yangın tayfaya sinirlendiğimi de söylemişim. Ben yangın yapmıyorum isterlerse son gün alsınlar ama yeter ki insanları bazı isimlerle oyalayıp son gün saçma bahanelerle abuk subuk oyuncu getirmeyin, ya da transfer yapmıyoruz demeyin. Daha önce yaptığınız Aurier gibi, Ndombele gibi, Latovlevici gibi diyorum.
Ve bu transfer taraftarlığı oluyor öyle mi?