Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon olamayız Aziz , taraftarın tadı kaçmış durumda , müthiş güvensizlik var , Ancak Tielamans İlkay biraz düşürür tansiyonu , lakin bunlar pek transferi umursuyor gibi halleri yok
Gökenim cebimizde yoksa başka bir yerimizden vereceğiz mutlaka yine şampiyon olacağız. Az önce @Onur Bakır ile konuştum. O da benimle aynı fikirde 👀😍

E hakli cikmadin ki ne alaka hala fbden daha iyi kadromuz.

Tmarkt falan baya komik argumandi
Bunu diyorum yav
Yahu ben 60 milyonluk transfer mi yap diyorum. Okuduğunu anlamak önemli..

Diyorum ki bu ülkede limitleri takan yok, sen limitleri bahane ediyorsun.

Diyorum ki hadi sezon başı limit yoktu sezon ortası hem limit açıldı, hem boey parası geldi o zaman niye transfer yapmadın? Bankalar birliğinden çıkacağım diye. Ne oldu bankalar birliğinden çıkma işin diye soruyorum…

Sen diyorsun ki transfer delisisiniz, fener transfer yapıyor da ne oluyor. Ulan takımda sağ bek yok. “Aman transfer şampiyonu olmayalım” diye Ali Turalp’i oynatıp, Dubois’i tutalım o zaman.

Beni yıllardır burada bilen bilir, transfer taraftarlığına en karşı isimlerden biriyim de sağ bek yok, orta saha yok. Üstelik sağ bek geçen sezon devre arasından beri yok, 8 numara ise geçen sezon başından beri yok. Bu iki yere artık birini alın dedim diye transfer şampiyonluğu mu istiyor oldum?

Ha bu arada bugün de alınsın demiyorum, hatta çok değil buralarda yangın tayfaya sinirlendiğimi de söylemişim. Ben yangın yapmıyorum isterlerse son gün alsınlar ama yeter ki insanları bazı isimlerle oyalayıp son gün saçma bahanelerle abuk subuk oyuncu getirmeyin, ya da transfer yapmıyoruz demeyin. Daha önce yaptığınız Aurier gibi, Ndombele gibi, Latovlevici gibi diyorum.

Ve bu transfer taraftarlığı oluyor öyle mi?

Sağlam çakacaklar Wendele doueyi douede en az 11-12 gitecek wendelde en az 27-28

Kaç gündür nöbete girme hevesim bile kalmadı artık, eskiden her sayfayı okurdum.

Teşekkürler Dursun efendi!

Şuan giderim bu takıma doue almam parayı basarım tominaya sağ bekede Ali turapı koyarım devam ederim doue ve Wendelede kulüplerine yallah derim ne haliniz varsa görün

Sana bu kadar şerefsizlik yapan kulübe Şuan gideceksin tominayı çekip açıklayacaksan gerçek yıldızlar ait olduklara yerdeler diye post atacaksın itin bi yerine sokacaksın

Elinizi Cepinize attin, öyle bos bos o koltuklarda oturmak yok

Muhabirler paralı asker olum, kızacaksanız onlara o haberleri yaptıranlara kızın.

S. yerinde sadece 2 transfer yapacaktınız ya 2. Şuan gelen oyuncuların katkı sağlayıp sağlamayacağı, ya da sisteme uyup uymayacağını konuşacağımıza Uğur karakullukçunun yayını izleyelim de içimiz soğusun diye düşünüyoruz. Allah belanızı versin!!

ak göğsün üstünde ben olam
senin sevdiceğin bir ben olam

Aslında ne doue nede wendele teklif yapılmadığı fikri çık aklımdan

vallahi boşuna takip ediyorsunuz beyler transfer yapacak adam şimdiye 40 defa almıştı yaw sağ bek alamıyor bunlar daha sağ bek. En düz yıldızsız mevkilerden biri. 1.5 senedir 8 numara alamayan dursun özbek yönetimi var ortada. Bunlardan hiç bir şey beklenmez.

O nebicim bagirma lan eray'in space'i, bi actim kalbim indi. Hoparlörde son derece:

cLNu9wO6oRZcP8w2Es.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt