Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.901
- 11.113
- 2.338
Erden timurun döneminde herseyi biliyordu. Anlasilan daha haber alamiyor.bi halt bildiği yok prim vermemek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timurun döneminde herseyi biliyordu. Anlasilan daha haber alamiyor.bi halt bildiği yok prim vermemek lazım
Aralarında taraftarla benzer düşünenler de oluyor. Sadece transfer konusunda da değil genel bir eleştiri olacaktır. İhale komisyonunu öğrenirdik ne durumda olduğunu. Cenk Ergün üzerinden eleştiriler olmasını beklerim şahsen. Şu yangınlardan en büyük beklentim Cenk Ergün'ün istifası yada gönderilmesi şahsen. Başarısız olduğundan bu yönetim öyle yada böyle zaten gidecek.Divandakiler mutludur ne güzel para harcanmiyor. Onlar transferlere para harcaninca deliriyorlar.
İşte gerçek taraftarDoğru veririz. Ben veririm ama belli kriterlerim de var tabii ki
Dursunla arandan Erden Timur çekildi 1 ay dayanamadın, adam kaç senedir dursunla. Ben olsam bende sevseler geri dönmemsacha boey benim icin bitmiştir
En vasat nöbet oscarini bana verirler. Bir daha hayatta yeltenmemPostlara hız verelim bitsin bu nöbet
@Ufuktan Aslan üstad sen sakın birdaha nöbet açma
bunun ne kadar hastalıklı bir cümle oldugunun farkında degilsin sanırım. muhabir kimsenin menfaati için yalan haber yapamaz, yaparsa şerefsizin en önde gidenidir.Mesele o değil. Kulübün menfaati adına yalan haberde yapabilirler, ama yönetime tepki gösterenlere karşı hakaret etmeye kalkiyorlarsa da her türlü lafı yerler. Şu anda yapılan tepkiyi sonuna kadar hak ediyorlar.
Vasatlık yönetimdeEn vasat nöbet oscarini bana verirler. Bir daha hayatta yeltenmem
Bravo ugur