Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Divandakiler mutludur ne güzel para harcanmiyor. Onlar transferlere para harcaninca deliriyorlar.
Aralarında taraftarla benzer düşünenler de oluyor. Sadece transfer konusunda da değil genel bir eleştiri olacaktır. İhale komisyonunu öğrenirdik ne durumda olduğunu. Cenk Ergün üzerinden eleştiriler olmasını beklerim şahsen. Şu yangınlardan en büyük beklentim Cenk Ergün'ün istifası yada gönderilmesi şahsen. Başarısız olduğundan bu yönetim öyle yada böyle zaten gidecek.

Bundan sonra gün uğur karakullukçuyu dinleme günü başka da kimseyi dinlemem güzel yangın yapıyor

Meunier kaçtı 2 güne kalmadan sağ bek aldılar bizim vizyonsuz ve becereksizler görsün iş bitirici olmak nedir.

tesis falan basmak lazım yok mu twitterda öncülük edecek sağlam bir hesap yav kaos çıkaralım

Gelir 200 milyon dolar
Maaş + vergi 100 milyon
Faiz 30 milyon
Diğer giderler 20 milyon olsa
Nerede bizim 50 milyon?

Bu muhabirlerde amma sallıyorlar etkileşim almak için. Bak bak 3 milyon peşin gerisi taksitle teklif etmişiz. Sanki görüşmede yanlarındaydın Uğur Karakullukçu

Ya yönetim rezalet ama bu 3m peşinat olayını anlamıyorum. Fenerbahçe bir sürü transferi 4-5 taksit alıyor. Biz Zaniolo'yu 0 peşinatla aldık ve bunlar övüldü. Şimdi 3M peşinatla almaya çalışmak kötü bir hamle mi ki?

Mesele o değil. Kulübün menfaati adına yalan haberde yapabilirler, ama yönetime tepki gösterenlere karşı hakaret etmeye kalkiyorlarsa da her türlü lafı yerler. Şu anda yapılan tepkiyi sonuna kadar hak ediyorlar.
bunun ne kadar hastalıklı bir cümle oldugunun farkında degilsin sanırım. muhabir kimsenin menfaati için yalan haber yapamaz, yaparsa şerefsizin en önde gidenidir.

Bu da yolunu iyi buldu. Serdar Abisi demiştir yap bir yangın yayını daha diye. Kulübün banka hesapları BB kontrolünde gelen gelirlerin yarısı o hesaplarda duruyor. BB falan varken o paraları götürme olaylarının olmayacağını da biliyor. Tüm kulüpler transferleri taksitle yapıyor zaten beceri de burada ortaya çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt