Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma 2 as orta saha lazım 2 tane. Biri ön libero boylu poslu mümkünse zenci olacak torreirayi yedekleyecek. Bir tanesi de merkez orta saha olacak hücumla defans arasında sağlam bağlantı kuracak. 3 tane de bek lazım. Sağ bekte 1 as 1 yedek 2 transfer, sol bek e de 1 tane yedek lazım. 5 transfer lazım şu an a kadar saf gibi bekliyoruz.

Dursun Özbek: "Galatasaray Adası'nın kısa sürede tümüyle sizlere hizmet vermesi için çalışıyoruz. Ada, sadece Galatasaray'ın genel kurul üyelerine hizmet edecek. Ruhsatını kısa süre içinde alıp oradaki inşaatı tamamlayacağız. TSKB'nin yaptığı rapor çerçevesinde üst yapı maliyetimiz yaklaşık 95 milyon lira tutuyor. Alt yapıyla birlikte 125-126 milyon liralık bir harcama yapmak durumundayız. Florya'dan gelecek paranın bir kısmının bu tür şeylere yatırılması için sizden yetki isteyeceğiz."

Dedenin isi yas evden cikamazdir linc yiyecem diye. Bundan sonra iki kere düsünür bi transfere bitti demeye.

Wendel için cidden 30'lar konuşuluyorsa boşa Rusya'ya uçak bileti almışlar o da ayrı mesele.
Valla benim duyumum 26+4 idi ama inanmadım daha doğrusu Rusya’ya gittiysek herhalde bir şeyler vardır dedim, yokmuş.

30 istiyorlar kısacası.

Erden Timur gittiğinde, bu yönetim şimdi başarı Erden'inmiş dedirtmemek için parayı basar iyi topçular alır diyordum.

Bu yönetim: Yoo.

Ligler başlıyor kimse kadrosundan ana oyuncuyu satmaz bu saatten sonra ,
Herkes biz değil son günlerde panik transferiyle uğraşsın

Dursun Özbek: "Galatasaray Adası'nın kısa sürede tümüyle sizlere hizmet vermesi için çalışıyoruz. Ada, sadece Galatasaray'ın genel kurul üyelerine hizmet edecek. Ruhsatını kısa süre içinde alıp oradaki inşaatı tamamlayacağız. TSKB'nin yaptığı rapor çerçevesinde üst yapı maliyetimiz yaklaşık 95 milyon lira tutuyor. Alt yapıyla birlikte 125-126 milyon liralık bir harcama yapmak durumundayız. Florya'dan gelecek paranın bir kısmının bu tür şeylere yatırılması için sizden yetki isteyeceğiz."
Ahahaha dursun gknin morfinini bulmuş, bari bu yaza yetiştir la adamlar havuza girsin güneşlensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt