- 4 Ağustos 2009
- 83.755
- 62.449
- 5.093
Vecinooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alın size transfer bu beceriksizlerin yapabileceği transfer en fazla budur. Orta saha gelmiyor diyenler utanır mı pek sanmıyorum.
Alın size transfer bu beceriksizlerin yapabileceği transfer en fazla budur. Orta saha gelmiyor diyenler utanır mı pek sanmıyorum.
Barış satıldığı an ben göreceğim ama iyi ki alınmamışcıları6-7 milyon gibi rakamlara gelmediği iyi olmuş. Sezona biraz tutuk başlasa hemen tepkiyi görürdü. 2-3 gibi rakamlara taraftar çok ses etmiyor.
Daha bugün yazmıştım hiçbir şey tesadüf değil.Doue bitiremeyen adamlardan daha Wendel transferi bekliyoruz birde oyuncu beğenilmiyor.
Bu adamların yapacağı en yüksek vizyonlu transfer Vecino olur onu da yapabilirlerse öpüp başımıza koyalım.
kesinlikle fifa'ya başvurmak lazım. twitleri de delil olarak sunarız. kaybetmemiz imkansız.Tek taraflı fesihten fifaya başvuralım
İyi transfer benceVecino 12m euroya biter