Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.829
- 5.694
- 1.623
Ulan gidin bonservisi elinde olan Guido‘yu alin rezil kepaze herifler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi ciddi 26+4 milyon istemişler, heriflere 3 milyon peşinatlı 15 önermişiz.zenit maçından sonra foruma fazla bakamadım.
Wendel ile ilgili bir gelişme var mı
Ben sorun dursun diyorum başka bir başkan da tabiki de iş yapar ama dursun'un başkan olduğu kulüpte zor çalışılır. Daha ocak ayında anlaşılan iş sadece imzaya kalan asignon transferi dursun yüzünden olmadı. Bu yüzden de menajer önerisi 6 ay boşa para verdiğimiz aurier'i getirdiler. Fener de transferleri taksitle yapıyor ama ali koç kendi kefil oluyor transferlere kulüpler de teminat istemiyor bizde kimse teminat vermiyor iş burada zaten.Neden yapamasın yapar ona göre adama gideceksin. Mevcutta her kulüp taksitle yapıyor zaten transferi. Wendel'e 30 istiyorlarsa zaten Rusya'ya gitmeyeceksin en başta işi bilen biri bunu sağlar en kötü. Erden Timur varken bonservisli transferleri peşin para ile yapmadık. Yada Fener aldığı oyuncuları peşin para ile almıyor.
Boku yemişiz daha yiyecek halimiz kalmadı ki...ne bok yicez biz ya.
Renkdaşım bence önemli olan transfer sayısı değil, bizim çok oyuncuya da ihtiyacımız yok, en önemlisi hangi kapıya gitsek red yiyoruz, 20 yaşındaki çocuğun maskarası olduk. Ne itibar kaldı ne gurur.Galatasaray: Batshuayi
Trabzonspor: Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Cihan Çanak, Draguş, Lundstram
Beşiktaş: Immobile, Rafa Silva, Paulista, Can Keleş
Fenerbahçe: Çağlar, Levent, Oğuz, Maximin, El Nesyri
Tamam da oyuncu ile anlaşmanın önemi nerede burada? Kulübü vermedikten sonra çıkar maçında oynar bugün olduğu gibi. Şu olay beni tilt ediyor.
Ondan bile emin değilim, hiç olmazsa biri ismimize gelirdi.Ama bi uğraş var saygı duymak lazım
Bizim yönetimin alabileceği oyuncu yokVazgeç wendelden dünyada topçu mu bitti
Fenerin rotasyonu geçen sene bizden çok daha iyiydi bizi şampiyon yapan takım oyunu değil tam tersi Muslera, Barış, Mertens performanslarıydı eğer bir tanesi kötü olsa muhtemelen 102 puan yerine 80 puan zar zor alırdık.Renkdaşım bence önemli olan transfer sayısı değil, bizim çok oyuncuya da ihtiyacımız yok, en önemlisi hangi kapıya gitsek red yiyoruz, 20 yaşındaki çocuğun maskarası olduk. Ne itibar kaldı ne gurur.
ohaa yav tabloya bakGalatasaray: Batshuayi
Trabzonspor: Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Cihan Çanak, Draguş, Lundstram
Beşiktaş: Immobile, Rafa Silva, Paulista, Can Keleş
Fenerbahçe: Çağlar, Levent, Oğuz, Maximin, El Nesyri
30 milyon ne demek ya 10 milyondan 3 topçu alırızBizim yönetimin alabileceği oyuncu yok![]()
O da aynı değil bak verdiğin örnekler hep uç örnekler. Sneijder Türk arkadaşları olan Türk mahallesinde yetişmiş bir adamdı gelmek istedi bize, İnter de maaşından kurtulmak istiyordu hakeza. Bak mesela biz şuan Real de oynayan solbek vardı Bi baya bir Galatasaray taraftarı istesek onu alırız gelir adam. Pekçok oyuncu da maddi durum nedeniyle gelebilir ama oyuncuların ilk tercihi Türkiye kesinlikle olmaz. Ben yönetici iletişim önemsizdir demiyorum ama Türkiye 'ye oyuncu getirmenin zorluğunu da bilelim.Sneijder geçtiğimiz günlerde Liverpool’dan teklif almasına rağmen bize geldiğini söylemişti. Zaten yönetici becerisi burada devreye giriyor. Öyle para konuşmakla olacak işler değil, ne diyordu Erden Timur zaten bunlar paraya doymuş yıldızlar, tabiki sen aldığı teklifin üstünü verirsin ikna edebilmeyi kolaylaştırmak için, ama yönetici becerisi bambaşka bisey.