Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden yapamasın yapar ona göre adama gideceksin. Mevcutta her kulüp taksitle yapıyor zaten transferi. Wendel'e 30 istiyorlarsa zaten Rusya'ya gitmeyeceksin en başta işi bilen biri bunu sağlar en kötü. Erden Timur varken bonservisli transferleri peşin para ile yapmadık. Yada Fener aldığı oyuncuları peşin para ile almıyor.
Ben sorun dursun diyorum başka bir başkan da tabiki de iş yapar ama dursun'un başkan olduğu kulüpte zor çalışılır. Daha ocak ayında anlaşılan iş sadece imzaya kalan asignon transferi dursun yüzünden olmadı. Bu yüzden de menajer önerisi 6 ay boşa para verdiğimiz aurier'i getirdiler. Fener de transferleri taksitle yapıyor ama ali koç kendi kefil oluyor transferlere kulüpler de teminat istemiyor bizde kimse teminat vermiyor iş burada zaten.

Hiçbir transfer becerilemeyip, Ağustos sonunda uçağı inen çöpler gözümün önüne geldikçe acı bir gülme geliyor bana.

Galatasaray: Batshuayi

Trabzonspor: Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Cihan Çanak, Draguş, Lundstram

Beşiktaş: Immobile, Rafa Silva, Paulista, Can Keleş

Fenerbahçe: Çağlar, Levent, Oğuz, Maximin, El Nesyri
Renkdaşım bence önemli olan transfer sayısı değil, bizim çok oyuncuya da ihtiyacımız yok, en önemlisi hangi kapıya gitsek red yiyoruz, 20 yaşındaki çocuğun maskarası olduk. Ne itibar kaldı ne gurur.

Muslera
U.Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Berkan
Tete Mertens Kerem
Icardi

Barış, Davinson ve Ziyech satılır BB'den çıkmak için, artan miktar Kemerburgaz boyacı fonuna gider

Renkdaşım bence önemli olan transfer sayısı değil, bizim çok oyuncuya da ihtiyacımız yok, en önemlisi hangi kapıya gitsek red yiyoruz, 20 yaşındaki çocuğun maskarası olduk. Ne itibar kaldı ne gurur.
Fenerin rotasyonu geçen sene bizden çok daha iyiydi bizi şampiyon yapan takım oyunu değil tam tersi Muslera, Barış, Mertens performanslarıydı eğer bir tanesi kötü olsa muhtemelen 102 puan yerine 80 puan zar zor alırdık.

Adamlar harıl harıl oturmuş kadro üzerine eklemeler yapıyorlar onlarında aşırı fazla transfere ihtiyacı yok ama yapıyorlar şimdi birileri çıkar rakibi güzelliyorsun şöyle böyle der gerçekler bunlar başarılı olur olmaz ama doğru hamleleri yapıyorlar.

Yine muhtemelen ilk 11'lerde önde olacağız ama rotasyonda onlar baya üstün konuma geldiler.

Sneijder geçtiğimiz günlerde Liverpool’dan teklif almasına rağmen bize geldiğini söylemişti. Zaten yönetici becerisi burada devreye giriyor. Öyle para konuşmakla olacak işler değil, ne diyordu Erden Timur zaten bunlar paraya doymuş yıldızlar, tabiki sen aldığı teklifin üstünü verirsin ikna edebilmeyi kolaylaştırmak için, ama yönetici becerisi bambaşka bisey.
O da aynı değil bak verdiğin örnekler hep uç örnekler. Sneijder Türk arkadaşları olan Türk mahallesinde yetişmiş bir adamdı gelmek istedi bize, İnter de maaşından kurtulmak istiyordu hakeza. Bak mesela biz şuan Real de oynayan solbek vardı Bi baya bir Galatasaray taraftarı istesek onu alırız gelir adam. Pekçok oyuncu da maddi durum nedeniyle gelebilir ama oyuncuların ilk tercihi Türkiye kesinlikle olmaz. Ben yönetici iletişim önemsizdir demiyorum ama Türkiye 'ye oyuncu getirmenin zorluğunu da bilelim.
Ayrıca Hobjerg ilk teklif yaptığımızda dahi başka teklifler beklediğini iletmişti bize açıkça. Milan la falan ismi geçmişti yani. Yani adma açıkça düşünmediğini son tercih olduğumuzu söylemişti.
Her neyse ben en azından fenere gitmediğine sevindim o bize göre daha güçlü bir ihtimaldi çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt