Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.701
- 94.820
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha bekle sen ,kaç zamandır bir halt yediği yok adamın.Bahattin Demirbilek goreve
cevap verirsem ceza paneline girmen gerekebilir.Biz bu simitçiye niye aldık yönetime kasa kolaylığı filan sağlamayacaksa.
durcevap verirsem ceza paneline girmen gerekebilir.
Bırak lan
nasıl ?Erden beye kızgınım dursun'u tekrardan başımıza bela etti
@Emre Zeytinli bunu bekliyorYeni nöbet pls
Al iste kante de yatti
Kara mizah yapiyorum. Krndisi iyi bir yonetici oldugu icin Dursun seçildinasıl ?
hocam bugün bizi çileden çıkan topluluğun içinde adam 2 yılını geçirdi ve hepsini sırtladı , sonunda isyan etti.
adama madalya vermen lazım.
tek hatası ...daha erken istifa etmemiş olması ki bu durumlar seçimden belli süre önce anlaşılsın.Kara mizah yapiyorum. Krndisi iyi bir yonetici oldugu icin Dursun seçildi
Bizi Araplar satin alır. Daha iyi olabilirKoskoca Galatasaray 2 sene şampiyon oluyor milyon tane sponsor var üstüne tarihi satış yapmışsın ama para yok. En parasız dönemimizde bile 5-6m a adam alıyorduk. Satmayın sakın floryayi. Bu kulüp düzelmez. Florya gidince satacak bişey kalmıyor. Bu tarz parasızlık tekrarlandığı an kayyum atanır. Bursaspor gibi yardim toplamaya çalışırız