Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hatip'in Ingiltere transfer görüşmeleri paylaşılmış..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Guney amerika da kiyamet gibi futbolcu var.Ortalama ustu 8 ve 2 no rahatlikla bulabilecek agimiz da var var ama

Bu kulubun paralarini anlasmali menejerler ile hic ettiklerini dusunuyorum.Birileri bir yerde zengin olmaya devam ediyor ki baskani oldugu kulubu kendi otelinde konaklatip kulube borc olarak giren birinden ne beklersin ki

Surekli gundemde su kadar para bu kadar yillik vs gibi soylemlerin gelmesi ve aylarca oyalama taktiginin bence baska izahi yok.

Cenk ergun ve dursuna guvenen varsa aynaya baksin zekasindan suphe etsin.

Erden timur birilerinin tekerine comak sokuyordu muhtemelen o yuzden de egale edildi

Erden beye kızgınım dursun'u tekrardan başımıza bela etti
nasıl ?

hocam bugün bizi çileden çıkan topluluğun içinde adam 2 yılını geçirdi ve hepsini sırtladı , sonunda isyan etti.

adama madalya vermen lazım.

bu nöbeti 5 günde yemişiz.

diğerinde de trasnfer olmaz muhtemelen.

Koskoca Galatasaray 2 sene şampiyon oluyor milyon tane sponsor var üstüne tarihi satış yapmışsın ama para yok. En parasız dönemimizde bile 5-6m a adam alıyorduk. Satmayın sakın floryayi. Bu kulüp düzelmez. Florya gidince satacak bişey kalmıyor. Bu tarz parasızlık tekrarlandığı an kayyum atanır. Bursaspor gibi yardim toplamaya çalışırız

Koskoca Galatasaray 2 sene şampiyon oluyor milyon tane sponsor var üstüne tarihi satış yapmışsın ama para yok. En parasız dönemimizde bile 5-6m a adam alıyorduk. Satmayın sakın floryayi. Bu kulüp düzelmez. Florya gidince satacak bişey kalmıyor. Bu tarz parasızlık tekrarlandığı an kayyum atanır. Bursaspor gibi yardim toplamaya çalışırız
Bizi Araplar satin alır. Daha iyi olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt