Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk için kalpten oynamıyor
Senin Gedson Fernandes Konu'sundaki saflığın temsili kanks yav :D
Press Start on X: Bilgisayarımda oyun oynayabilecek tek misafir çocuğu  https://t.co/cKJly5tsb2 / X

Jelert ve sendeki alak bitsin bu çile sonlara doğru belki İlkay şansı doğar birde yapacak bişey yok

Emin'in ne kadar gitmek isteyip istemediğini bilmiyoruz.

Emin ben gitmek istiyorum burada oynamak istemiyorum diyorsa -ki diyebilir belki oradaki yaşantısından çok mutludur, böyle durumlarda kulüpler çok da şey yapamıyor ya.
Sözleşmesi olan oyuncu ben gitmek istiyorum diyemez. Sonuçta burası profesyonel bir kulüp. Wendel de gitmek istiyormuş alabiliyor musun 9-10 bonservise onu mesela?

Emin oyununa agresiflik eklemezse bizde zor oynar. Emin’den Okay Yokuslu gibi 6 numara cikabilir.

Gitmek istiyorsa getirtsin çift hane rakamı, nereye gidiyorsa gitsin. Herkesi bedava yollayalım o zaman gitmiyor istiyor diye, böyle bir dünya var mı ya.
Herifler 1 yıllık futbol kariyeri olan adama 13 filan istiyor, biz de elimizdeki asseti yok pahasına veriyoruz.
Yok o fiyata giderse kıyamet koparmış da, yok o olurmuş da... Hiçbir şey olmaz beyler geçin bu işleri, olan GS'a olur sadece.
Bu sezon belli ki öyle işler göreceğiz ki, Belhanda'sına Feghouli'sine verilen kontratlar yanında düdük kalacak.

Gitmek istiyorsa getirtsin çift hane rakamı, nereye gidiyorsa gitsin. Herkesi bedava yollayalım o zaman gitmiyor istiyor diye, böyle bir dünya var mı ya.
Herifler 1 yıllık futbol kariyeri olan adama 13 filan istiyor, biz de elimizdeki asseti yok pahasına veriyoruz.
Yok o fiyata giderse kıyamet koparmış da, yok o olurmuş da... Hiçbir şey olmaz beyler geçin bu işleri, olan GS'a olur sadece.
Bu sezon belli ki öyle işler göreceğiz ki, Belhanda'sına Feghouli'sine verilen kontratlar yanında düdük kalacak.
Hatır gönül işleri diye veriyorlar emin'i. Neymiş kulubun sahibi icardi'de yardım etmiş. Böyle saçma sapan bahane mi olur. Erden timur o zaman adayı falan istemesi lazımdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt