- 1 Ağustos 2009
- 46.578
- 48.845
- 4.708
Bjk için kalpten oynamıyorIyyyy,bjk taraftarının kufur ettiği adam mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk için kalpten oynamıyorIyyyy,bjk taraftarının kufur ettiği adam mi
bats dahil. imza parası 3 verildi 25-27 kaldı.
Gedson gerçekten çok büyük bir balonGedson sevdam bambaşka :/
Kalbine tukursunler onun,ben gay topçu istemiyorumBjk için kalpten oynamıyor
Senin Gedson Fernandes Konu'sundaki saflığın temsili kanks yavBjk için kalpten oynamıyor
Sözleşmesi olan oyuncu ben gitmek istiyorum diyemez. Sonuçta burası profesyonel bir kulüp. Wendel de gitmek istiyormuş alabiliyor musun 9-10 bonservise onu mesela?Emin'in ne kadar gitmek isteyip istemediğini bilmiyoruz.
Emin ben gitmek istiyorum burada oynamak istemiyorum diyorsa -ki diyebilir belki oradaki yaşantısından çok mutludur, böyle durumlarda kulüpler çok da şey yapamıyor ya.
Bjk için kalpten oynamıyor
Buna katılmıyorum tam olarakGedson gerçekten çok büyük bir balon
Ben de diyodum bugün Onur'umun ifşasını kim atacak diye kanks yav
bekten daha çok koşmuyor muMertens bek mi oynuyor
Hatır gönül işleri diye veriyorlar emin'i. Neymiş kulubun sahibi icardi'de yardım etmiş. Böyle saçma sapan bahane mi olur. Erden timur o zaman adayı falan istemesi lazımdı.Gitmek istiyorsa getirtsin çift hane rakamı, nereye gidiyorsa gitsin. Herkesi bedava yollayalım o zaman gitmiyor istiyor diye, böyle bir dünya var mı ya.
Herifler 1 yıllık futbol kariyeri olan adama 13 filan istiyor, biz de elimizdeki asseti yok pahasına veriyoruz.
Yok o fiyata giderse kıyamet koparmış da, yok o olurmuş da... Hiçbir şey olmaz beyler geçin bu işleri, olan GS'a olur sadece.
Bu sezon belli ki öyle işler göreceğiz ki, Belhanda'sına Feghouli'sine verilen kontratlar yanında düdük kalacak.