Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olur mu yaw, hiç 1 sene sözleşmesi kalan adama 15 basılır mı :dZanyolo Tete Dombele mombele işine girmeden Fred'i alacaktık 15 basıp geçen sezon
Tribünlere oynayıp sahayı unutmak, sonuç derin bir pişmanlık.Zanyolo Tete Dombele mombele işine girmeden Fred'i alacaktık 15 basıp geçen sezon
Onlar limitten gitmiyor imaj hakkıyla vs kılıfa uydurabiliyorsun ama bonservise icardiye 10m verdigin gun limitin bitti sonra 3 milyonun vardı demirbayı aldık onlada zaten sonra cl katılımıyla limit gelsede zaman bitmisti onunla da davinsonu aldık. Kısacası para yoktu bunuda bir çok kez kendisi anlattı zaten. 30 milyon butceyle avrupa turu yapmıyordu yani ingiltereye, rusya ya malum sebeplere değil transferi bitirmeye giderdi.Zaha tete falan imza paralarına güzel meblağlar verildi yanılmıyorsam guendouzi 11-12 gitti mesela
bjk'de büyük bir yerli oyuncu problemi var. o yüzden onu kıyasa bile sokmuyorum.
gs ve fb'de sezonda süre bulacak oyuncular aşağıdaki gibidir. geri kalan yerli topçular her iki takım için de sadece sayı anlamını taşımaktadır:
barış
kerem
apokerim
kaan
demirbay
yunus
berkan
ferdi
ick
ismail yüksek
müldür
çağlar
cenk tosun
levent mercan
fb şimdi üzerine bir de oğuz'u aldı, potansiyel oyuncu.
bizde metehan bu senenin kazanımı olabilir belki. emin var daha ama o yüksek ihtimalle satılacak.
ben yukarıdaki durumda quality'e bakınca gs yerli rotasyonunun bariz daha önde olduğunu düşünüyorum.
dolayısıyla yerli topçu alacağız diye, yurt içindeki çakal menajer ve yöneticilere kendimizi öptürmenin manasız olduğunu düşünüyorum. gerek yok.
haa bizde barış-kerem ile ilgili, fb'de ick-ferdi ile ilgili transfer dedikoduları çıkıyor zaman zaman.
insan pazarı sezonu kapansın, elde kalan yerli oyunculara göre tekrardan değerlendiririz.
Mevcut yönetimi kesinlikle savunmuyorum abi baştan sonada hatalılar erden timur 10 gömlek adam zaten bu onda sıkıntı şu anlattığın kısımla aydınlandım zaten yeterince ben bütçeden sayılıyor sanıyordumOnlar limitten gitmiyor imaj hakkıyla vs kılıfa uydurabiliyorsun ama bonservise icardiye 10m verdigin gun limitin bitti sonra 3 milyonun vardı demirbayı aldık onlada zaten sonra cl katılımıyla limit gelsede zaman bitmisti onunla da davinsonu aldık. Kısacası para yoktu bunuda bir çok kez kendisi anlattı zaten. 30 milyon butceyle avrupa turu yapmıyordu yani ingiltereye, rusya ya malum sebeplere değil transferi bitirmeye giderdi.
okurken şöyle oldum ben de:7. Satırda nefessiz kalıp öldüm kalanını mezarimda okuyunuz lutfen
25 milyon Euro keş paraya verirler bunlar tominayı benceYaklaşık olarak 35.4 m euro para yapıyor.
Manchester United, McTominay için 30 milyon sterlin istiyor. (Telegraph)
Saat 9 sonrası hareketli ve biraz ateşli olabilir,haluklar konuşursa tansiyon yükselebilir
Kimse tominaya bu parayı vermezYaklaşık olarak 35.4 m euro para yapıyor.
Manchester United, McTominay için 30 milyon sterlin istiyor. (Telegraph)
29 vereceğimiz için transfer iptal olacak zatenKimse tominaya bu parayı vermez
Biz hariç dünyanın 5 büyük liginde bu paralar hiçbir şey Bissaka bile 21 m euro'ya West Ham yapıyor belkide Mctominay'i de 30-35 aralığına onlar alacak.Kimse tominaya bu parayı vermez
Kaça alcan ki üstad adamın maaşı belli zaten. İyi derken kötü diyemem yani bu paralara. Adam sana bonservisli gelse min 6 7 maaş isticek zaten.Kirlama için 8m veriyorlar, nasıl iyi anlaşma ki?