Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha tete falan imza paralarına güzel meblağlar verildi yanılmıyorsam guendouzi 11-12 gitti mesela
Onlar limitten gitmiyor imaj hakkıyla vs kılıfa uydurabiliyorsun ama bonservise icardiye 10m verdigin gun limitin bitti sonra 3 milyonun vardı demirbayı aldık onlada zaten sonra cl katılımıyla limit gelsede zaman bitmisti onunla da davinsonu aldık. Kısacası para yoktu bunuda bir çok kez kendisi anlattı zaten. 30 milyon butceyle avrupa turu yapmıyordu yani ingiltereye, rusya ya malum sebeplere değil transferi bitirmeye giderdi.

bjk'de büyük bir yerli oyuncu problemi var. o yüzden onu kıyasa bile sokmuyorum.

gs ve fb'de sezonda süre bulacak oyuncular aşağıdaki gibidir. geri kalan yerli topçular her iki takım için de sadece sayı anlamını taşımaktadır:

barış
kerem
apokerim
kaan
demirbay
yunus
berkan

ferdi
ick
ismail yüksek
müldür
çağlar
cenk tosun
levent mercan

fb şimdi üzerine bir de oğuz'u aldı, potansiyel oyuncu.
bizde metehan bu senenin kazanımı olabilir belki. emin var daha ama o yüksek ihtimalle satılacak.

ben yukarıdaki durumda quality'e bakınca gs yerli rotasyonunun bariz daha önde olduğunu düşünüyorum.

dolayısıyla yerli topçu alacağız diye, yurt içindeki çakal menajer ve yöneticilere kendimizi öptürmenin manasız olduğunu düşünüyorum. gerek yok.

haa bizde barış-kerem ile ilgili, fb'de ick-ferdi ile ilgili transfer dedikoduları çıkıyor zaman zaman.

insan pazarı sezonu kapansın, elde kalan yerli oyunculara göre tekrardan değerlendiririz.

Ayni fikirdeyim

Kerem kaan ve baris önemli

Onlar kaldigi sürece kalite eksilmez

Onlar limitten gitmiyor imaj hakkıyla vs kılıfa uydurabiliyorsun ama bonservise icardiye 10m verdigin gun limitin bitti sonra 3 milyonun vardı demirbayı aldık onlada zaten sonra cl katılımıyla limit gelsede zaman bitmisti onunla da davinsonu aldık. Kısacası para yoktu bunuda bir çok kez kendisi anlattı zaten. 30 milyon butceyle avrupa turu yapmıyordu yani ingiltereye, rusya ya malum sebeplere değil transferi bitirmeye giderdi.
Mevcut yönetimi kesinlikle savunmuyorum abi baştan sonada hatalılar erden timur 10 gömlek adam zaten bu onda sıkıntı şu anlattığın kısımla aydınlandım zaten yeterince ben bütçeden sayılıyor sanıyordum

Yaklaşık olarak 35.4 m euro para yapıyor.

Manchester United, McTominay için 30 milyon sterlin istiyor. (Telegraph)

Agustosun 15inde 20 milyon olur mctominay ama biz o kadar bekleyemeyiz.wendel,hojberg ya da rabiot yolumuz

Oh şükür kurtulduk.

Bizim yönetimin vizyonu anca böyle kadayıf oyunculara 5-6 m euro vermeye yeterdi son gün 8 numara diye bize yedirmeye çalışırlardı.

Orta sahaya Torreira’dan yüksek ücretli birisi alınmamalı. Orta sahanın omurgası Torreira. Takım içi maaş dengesini yeterince bozduk zaten. Şampiyon olamazsak Aysal’ın 2. dönemine dönecek. Florya mevzusunda ne derlerse kabul etmek zorunda kalacağız. Hatta yönetimin böyle bir amacı da olabilir. Florya konusunda istediklerini alabilmek için kulübün ekonomik krize girmesi işlerine gelir.

Keramettin abiyi içine kattığım hiç bi dua kabul olmuyo,salacagim kerametin abiyi buraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt