Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
alın gökhan sazdağını gelin 14 ne kopenhag'ta kerhane mi alıyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne berbat bir transfer dönemi yaşıyoruz yav.Gökhan Dinç: "15 m euro filan hep söylüyorum korkunç paralar bu paralar nasıl çıkacak."
Şimdi ebene sövsem banlanacam değil mi?Haklısın kerimcan durmaz. Pardon murat durmaz
Bonuslarla diyor. Bizimkiler alengirli bonus işini sever.Sanmıyorum 14 olsun zaten yurt dışında çıkan haberler Kopenhang'ın bonuslarla 10'a okey olduğu teminat istediği şeklinde değil miydi?
Jelerti daha önce niye söylemediniz olm ikiz dingiller.
lan hayatınız yalan üzerine kurulu. müthiş gerçekten
bu salaklara bir de para falan gönderiyorlar
bu ülkede bundan 1000 yıl sonra bile değişmeyecek 2 şey olacak. bunlardan biri keriz potansiyeli
çok saçma değil mi . anlamıyorum yani hakikaten.Arada 7 milyon fark varken adamların ayağına gidilmez. Her işleri falso
Wendel ayrılmak istiyor aradaki 7 m euro fark hiçbir şey orta yol bulunur onlar mecbur şartlarımıza yaklaşacaklar.Arada 7 milyon fark varken adamların ayağına gidilmez. Her işleri falso
Benim ebemin peşini birakŞimdi ebene sövsem banlanacam değil mi?
son zaha bükücüalın gökhan sazdağını gelin 14 ne kopenhag'ta kerhane mi alıyoz
gelmek istemesi önemli değil. fiyat çok yüksek, düşmezlerse alamazlar doğal olarak.Wendel istiyor zaten bu belli, sorun Zenit'in ucuza salmak istememesi adamlar 2 sene once 20 vermisler tabi ki tok satici olarak da pek dusuk bir rakama vermek istemeyecektir. Buraya gelmek isteyen adami bile alamazlarsa sasirmam bu saatten sonra.
olm sanki biz 85 veriyoz adamlar 92 istiyor nasıl 7 milyon hiçbir şeyWendel ayrılmak istiyor aradaki 7 m euro fark hiçbir şey orta yol bulunur.

Mctominay için 30-35 m euro arası bekliyorlar en düşük 25 olur daha altına vermezler.Bunlar transfer yapmayacaklar beyler belli oldu artik
20 milyon bonservis istenilen mctominay icin 10 milyon teklif ediyorlar,wendel icin zenit 25 milyon istiyor ve yapilan teklif 15 milyon
15 milyon’u mctominay icin manu’ya teklif edelim kabul etme sanslari var mesela
Kabul edilmeyecek tekliflerle gidiyorlar kuluplere
Utanmasalar hakimi icin 30 milyon teklif edecekler,nasil olsa kabul edilmiyor
15-22 orta yol 16.5 olur Wendel abayı yakmış.olm sanki biz 85 veriyoz adamlar 92 istiyor nasıl 7 milyon hiçbir şey
tekliften %50 fazlasını istiyor adamlar