Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonuslarla diyor. Bizimkiler alengirli bonus işini sever.
8+4 e biter o zaman. 4 milyonun 2 milyonu kolay bonus olur. 2 milyonu ise CL gruptan çıkma falan olur o zaman belki. Ama yurt dışında bonuslarla 10'a Kopenhag razı gibiydi sanki teminat istiyorlar tarzı haberler vardı.

Yav defolun gidin ya he cift haneli rakam odeyecektik bek oyuncusuna, bir de 14 milyon euro diyor.

Gidin Doue'yi getirin iste fazla uzadi bu is.
8+2 gibi bir şeyi doue için teklif etmiş olamayız . karşısıda 14 istiyor - 3 4 saatlik pazarlık ama bzide 2 haftada bu süreç sürer.

6-6.5 flan vermişizdir ona - 1 de menajer vermiş olsa 8in altında totalde bitiyor.

Wendel icin 23m euro istiyorlar, biz 15m euro teklif etmisiz

Jelert icin bonuslarla birlikte 14m euro istiyorlar, biz 8m+2m euro bonus teklif etmisiz

McTominay icin 30m euro falan istiyorlar

Siz niye surekli yuksek bonservis talep edilen oyuncular ile ugrasiyorsunuz yav

Ne Wendel’e 15m euro verilir, ne de Jelert’e 10m euro

Haluk Yürekli: "Mctominay için konuşulan rakamlar çok uçuk rakamlar."

al gel beleşe ayı gibi adam. bizim ligde en iyi sol bek de olur çıkar. çok maceracıyız yaa

Bu rakamlara inanmıyorum.

Yönetim taraftar da buna itiraz eder diyerekten gaz almak için servis ettirmiş olabilir fikri veriyor bana.

İki bölge içinde gidip menejer önerisi 28 yaş üstü 3.5 Milyon maaşlı adamı çakacak Cenk Ergün günün sonunda Temmuz sonu Ağustos ortası arası bu gidişle.

Jelert için maks 7
Doue için maks 8
Wendel için maks 14

Elias Jelert, Galatasaray’a çok yakın. (Matteo Moretto / Relevo) burdan devam

1 haftadır falan söylüyorum wendel yazıyorsan listeye ve gözüne de kestirip gidiyorsan oraya 20m vereceksin bu kadar basit yoksa hiç uğraşmayacaksın zaten.Barış'ı da 15e verelim o zaman öyle iş olur mu adam tabii iyi fiyat çekecek en iyi adamına bu kadar doğal bir şey yok yani.20ye aldığı adamı niye 15e versin

hala ve hala ..

İbrahim Hatipoğlu : "Sağ beke 10-11 verecek bütçemiz yok"

cümlesi varken 8+2 ya da 14 gibi pazarlıklar için heriflerin ayağına gidilmez.

ne halt yedikleri belli değil.

Ya bunlar 10-11 doue ye verilirse göze batmasın diye Haluklarla jelert 14 istiyorlar kolpasini atıyor. Ya da cidden bu maliyetlere içimizden hallederiz kolpasi gelecek.

Bu işin sonunda ya mutlu oluruz ya seyrantepeye kadar alev alir yangın

Haluk Yürekli: "Galatasaray’ın önceliği hâlâ Guela Doue. ‘Bu oyuncu niye bu kadar bekleniyor?’ diyenler olabilir. Çünkü Okan Hoca, Doue’yi çok istiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt