Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu nasil bi haber yav.

ozaman bende sallicam.
galatasarayin yeni hedefi camavinga, sari kirmizili ekip bu transfer icin kesenin agizini acmis durumda, eger bu aksamki görüsme olumlu gecerse, camavinga cuma günü istanbula inecek. herhangi bir olumsuzlukta sari kirmizili ekip baska oyunculara yogunlasacak.

Cıkkk ııhhh gerçekçi olmamış çok sıradan

Wendel de gelir büyük ihtimal o spacedeki adam brezilya pazarına hakim teteyi de kimse bilmezken ilk o söyledi aldılar diye torreria-wendel üstüne bi de mertens fiziksel olarak çok yumuşak kalır derbiler hariç sıkıntı olmaz da derbilerde net eziliriz

bu nasil bi haber yav.

ozaman bende sallicam.
galatasarayin yeni hedefi camavinga, sari kirmizili ekip bu transfer icin kesenin agizini acmis durumda, eger bu aksamki görüsme olumlu gecerse, camavinga cuma günü istanbula inecek. herhangi bir olumsuzlukta sari kirmizili ekip baska oyunculara yogunlasacak.
Celallenme rengim.

Oğuz u almadınız, ne Yunus ne de Kerem asla satılmamalı. Barış zaten konusu bile açılamaz. Tete, Zaha Ziyech değil yine bizi yerli üçlü şampiyon yapacak

Transfer bir kenara ben dursun denen yalancıdan çok sıkıldım. Şu kulübe yakışır birini başkan göremeyecek miyiz artık?
Lanet bir lobicilik var seçim zamanı. Lise olgusu dönem dönem seçim kaybetse bile kazanana karşı huzur vermiyor. Mustafa Cengiz ve Erden bey net örnekleri. O yapı bir yerde avantaj bir yerde sırtımızda kambur. Mutlaka bir çözüm bulunmalı. Sırf aidat ile 2 senede bir oy kullanmamalı fosil grup.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hakkaten bu durum çok rahatsız edici.
Biz Antu'ya girip alıntı yapıyoruz. Onlar da bu foruma girip ulan adamların işi gücü yok bizi konuşuyorlar diyorlardır. Bi değişmedi şu iş
Bunun tek sebebi plansızlık programsızlık.Başka hiçbir izahati yok.Büyük takım böyle olmaz.Şimdiye kadar kesinlikle gidenler gelenler bir noktaya gelmeliydi. Oliviera konusunu bile çözemedik.Daha çok var ayağına plan program maalesef kağnı gibi gidiyor.Psikolojik olarak insanlarda doğal olarak yoruluyor ,bıkıyor ,usanıyor maalesef.Ama gerçek bu.Bu da yordu artık .Sabır sabır sabır bizden tek istenen bu .Herkes tarafından sabır isteniyor.

Hakkaten bu durum çok rahatsız edici.
Biz Antu'ya girip alıntı yapıyoruz. Onlar da bu foruma girip ulan adamların işi gücü yok bizi konuşuyorlar diyorlardır. Bi değişmedi şu iş
bunu onerilerde yazmistim ama uyelerden maalesef gereken destegi alamadim

Fenerbahcenin ve Besiktasin baslilikarinin azaltilmasini oneriyorum ,

bitmemis transferlerin, dedikodularin konu acilmamasi, sadece resmilermis transflerinin konusu yeterlidir.

Bu iki takimin hocalarinin anadolu maclarina karsi mac oncesi ve sonrasi konusmalarinin konusunun acilmamasini oneriyorum , mac konusunda konusulmasi yeterlidir

.bu iki takimin mac gununde 5-6 tane konusu oluyor Galatasaray forumunda.

illa birsey konusacalarca her takimin zaten gscsozlukda konusu var.

Bunun tek sebebi plansızlık programsızlık.Başka hiçbir izahati yok.Büyük takım böyle olmaz.Şimdiye kadar kesinlikle gidenler gelenler bir noktaya gelmeliydi. Oliviera konusunu bile çözemedik.Daha çok var ayağına plan program maalesef kağnı gibi gidiyor.Psikolojik olarak insanlarda doğal olarak yoruluyor ,bıkıyor ,usanıyor maalesef.Ama gerçek bu.Bu da yordu artık .Sabır sabır sabır bizden tek istenen bu .Herkes tarafından sabır isteniyor.
Sabır

Lanet bir lobicilik var seçim zamanı. Lise olgusu dönem dönem seçim kaybetse bile kazanana karşı huzur vermiyor. Mustafa Cengiz ve Erden bey net örnekleri. O yapı bir yerde avantaj bir yerde sırtımızda kambur. Mutlaka bir çözüm bulunmalı. Sırf aidat ile 2 senede bir oy kullanmamalı fosil grup.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Erden abim başkan olarak dönsün kulübe asıl kaos o zaman başlar. Asla rahat vermezler.

2 hafta sonra şiketaşla maçımız varmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt