Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun varken yabancı sayısının 14 olması bize yaramaz belli oldu. Dübüa ve Sergio boş yere kadroda durmuş olur maksimum.

Dübüa bu kadar kötü bir adam değildi ya. Resmen savunma yapmayı unutmuş, üstüne 45 yaşında adam gibi beli dönmüyor herifin.

Hani bu sezon öncesi formsuzluk falan değil yani.

Bu medya da çıkan bir haber gördüm geçenlerde. Hull city ile şikeciler arasındaki maç için exxen 10 milyon euro ödeyecekmiş. UEFA etik kuralına aykırı değil mi bu. İşin diğer tarafı resmen para aklamış oluyorlar.

Bu haber doğru mu?

Başkan şampiyonluk kutlamayı bırakıp ofisine dönebilirse herhalde yapılan müzakereler için bir karar alabilecek.

Kutlanmayan vilayet kaldıysa tabi önceliği odur.

Kulüp içi siyaseti 75 yaşında kazık çakacak gibi önemsediği kadar takımın geleceğini önemsemediği için zor tabi

Takımın kültürü bu. Kabul edelim etmeyelim Mekteb-i Sultaniye burası. O yüzden onların üstte olmadığı bir yer olamaz Galatasaray.
Dostum mutlaka kıymetli bir yer. Bir çok değer çıkartmış içerisinden. Kazanmak/Mezun olmak hiç kolay değil evet ama hiçbir değer üretmeyen insanlara sırf liseli diye teveccüh gösteriliyor. Cenk Ergün GS Lisesi mezunu ama oradan Koç üniversitesine gitmiş mesela. Ts'de yöneticilik yapmış. Bu adam sırf lise mezunu diye başkanların yanında itibar görüyor benim isyanım buna.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hep Lemina'ya çıkıyo yollar..
Resim
Cenk hatip ikilisinin bir sonraki duragi. Gidip bi hava alip dönerler

Boey'in sattık 30 milyon geldi. 15'i zaten BBye gitti. Şu an Boey kalitesinin yanına yaklaşamayacak isimler için en az 10 15 istiyorlar. Yani elimizde tek kuruş kalmadan kalite düşürmüş oluyoruz. Barışı 40 satsak 20 kalacak. 20 ye biz Barış gibi birini hayatta bulamayız ki bir de Barış Türk oyuncu yani. BB'den çıkılmadığı sürece oyuncu satışına karşıyım. Bu kadro bizi götürür. Satmayalım oyuncu yoksa kadro iyice zayıflayacak.

Dostum mutlaka kıymetli bir yer. Bir çok değer çıkartmış içerisinden. Kazanmak/Mezun olmak hiç kolay değil evet ama hiçbir değer üretmeyen insanlara sırf liseli diye teveccüh gösteriliyor. Cenk Ergün GS Lisesi mezunu ama oradan Koç üniversitesine gitmiş mesela. Ts'de yöneticilik yapmış. Bu adam sırf lise mezunu diye başkanların yanında itibar görüyor benim isyanım buna.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Maalesef çok old skool kaldılar problemin bu olduğunu düşünüyorum.

Dünya çok farklı bir hale geldi. Cenk Ergün mesela oturup konuşsak eminim ki vay ne bilgili diyeceğimiz bir adam. Ciddi tecrübeli de. Ama çağın gerisinde kaldıkları kesin.

Takımın kültürü bu. Kabul edelim etmeyelim Mekteb-i Sultaniye burası. O yüzden onların üstte olmadığı bir yer olamaz Galatasaray.
Adnan Polat'ı bir röportajı var bu konular da. Liseliler için fazla konuşmaz. Ama burada konuşmuş. Polat bu röportajda iyi bir noktaya değiniyor. Liseye giren çocuklar 15 yaşında ve artık takımını tutmuş oluyor. Dolayısı ile her mezun liseli Galatasaray'lı değil. Mezunların içinde tututuğu takımların oranlarına baksak belki ilk bile çıkmayız. Bubdurunda liseli ağırlıklı üye alımına devam edilirse sistem kendini kilitleyecek. Hep aynı adamları görmeye devam edeceğiz ki zaten görüyoruz. Belki Galatasaray'a çok faydalı olacak olanlar bu tüzükten dolayı üye olamıyor. Çünkü liseli harici üye alım sayısı yıllık çok az.

Sonuç olarak bence de iyi yönetilmiyoruz ve tüzüğümüz acil değişmeli. Şikeciler gibi her parayı bastıranı alalım demiyorum ama üye şartlarında belli esnekliler getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama işin kötüsü dinozor kafalılar yüzünden tüzük bir türlü değişmiyor.

Adnan Polat'ı röportajı,

Galiba, Galatasaray'dan maddi manevi sebeplenen birilerinin ayağına bastım. Bir kısım insanları rahatsız ettim diye düşünüyorum. 39 kişiyi yolsuzluktan dolayı attım. Bunlar birilerinin arkadaşı, kardeşi. Manevi olarak nemalananların söz sahibi olmasını engelledim. Bazı taleplere 'hayır' dediğim için bir grup bana düşman oldu. Galatasaray Lisesi'nden mezun olanların yüzde 90'ı işinde gücünde insanlar. Diğer kısmın ise ekmek teknesi Galatasaray Kulübü. Galatasaray'dan bir şey kazanmanın peşindeler. Onları temizlemeye başlamıştım. Kulüpten uzaklaştırdıklarım diğerlerine de etki ettiler. Galatasaray menfaatlerini korumak adına birçok kimsenin canını yaktım. Galatasaray Lisesi'nde aynı sınıfta olan okul arkadaşları 'Başkan seni niye attı' diye sorduğunda 'Lise düşmanı' diye cevap veriyor. O duygusal bağ yüzünden akılları çelinmiş olabiliyor. Kongrede öyle bir durum ortaya çıktı. Galatasaray'da tüzük değişikliği gerekiyordu. Bana 'Tüzüğe dokunma yanarsın' dediler ama yapmamız gerekiyordu. Lise dışından üye alamıyorduk. Toplumun her kesiminden belli kalitede insanlar üye olmak istiyor ama alamıyorsunuz. Eskiden liseye 10 yaşında çocuk gelirdi, 18 yaşına kadar o çocuk devşirilirdi. Şimdi liseye gelen 15 yaşında çocuklar zaten takımlarını seçmiş oluyorlar. Bizim dışarıdan bir kısım kaliteli insanları içeri sokmamız gerekiyordu. Dışarıdan üye alma konusunu gündeme getirdik. Galatasaray Üniversitesi de Galatasaray Lisesi gibi imtiyazlar verilmesini istedi. Ben de "Liselilerden başka imtiyaz olamaz" deyince olaylar başladı. Ben liselileri korurken onlar bana saldırmaya başladı." dedi.

Cicaldau dübua Oliviera Yusuf demir bunlar elden çıkmadan yabancı transferi zor .Bunlar dünya pra verdiğimiz oyuncuları oynatmak zorunda olduğumuz için nasılsa gönderecekler diyip bedavaya gitme yolu yapacaklar.Öyle olsa iyi hatta bazıları kalan maaşlarımı da ver gideyim diyecek.Almak zor çünkü göndermek çok daha zor.Gönderilecekleri set edip alacakları almak lazım

Emirhan topçuyu almak için neyi bekliyoruz acaba.Sol ayaklı 2000 doğumlu gelişmeye çok açık kemik gibi stoper.Yerli sol ayaklı stoper yokken abdulün transferi gündemdeyken kaçırmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt