Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Sattılar çünkü transfer açıklayınca bunu da açıklayacaklar.Emin Bayram ne oldu antramanda calisiyor ama niye oynatilmiyor??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sattılar çünkü transfer açıklayınca bunu da açıklayacaklar.Emin Bayram ne oldu antramanda calisiyor ama niye oynatilmiyor??
Rabiot ve hojberg bile tominaydan daha olası yavWendel hariç bize %100 gelmeye istekli başka bir oyuncu yok eğer diğerlerinin keyfini beklersek Ağustos sonunu görürüz geçen sene Amrabatta olduğu gibi son saniye Manchester'a gider bizede Ndombili gibi futbolcular kalır.
Rusyanın tierı ölçmedim kiTier kaç?
Doğrudur umarım bunlar daha iyisini alamazRusyanın tierı ölçmedim ki
Ya reis merak ettiğim yok nasıl izleyip takip ediyorsun diyorum 2 yıldır ? Rus ligini mi izliyorsun onu soruyorum Wendel kötü oyuncu demedim ki şampiyonlar ligi oynanırken görüyorduk zaten.Ben daha haberler cikmadan once istiyordum Wendeli , bildigim bir futbolcu merak etme .
Bunlar kimseyi alamaz rengim. Kaan Ayhan 67 maça daha çıkar bu sezonDoğrudur umarım bunlar daha iyisini alamaz
Erdem Timur diye birini tanıyorum olur muGalatasaraylı yönetici transferi 1 nolu ihtiyacımız
Bizi tiye almagscimbom twitter'da tt olmuş!!
Bir kac kere iddaa'dan dolayi Zenitin maclarini izledim orda gormustum tabi buda 2-3 mac filan ancadir ama goze batiyordu yani Cluadinho - Wendel hatta Wilmar Barrios orta sahada guzel isler yapiyorlardiYa reis merak ettiğim yok nasıl izleyip takip ediyorsun diyorum 2 yıldır ? Rus ligini mi izliyorsun onu soruyorum Wendel kötü oyuncu demedim ki şampiyonlar ligi oynanırken görüyorduk zaten.
Bende bir kaç maçını hatırlıyorum da Wendel çok mu baskıcı adam mesela ? Ben sanki juvede bir ortasaha var kıvırcık saçlı ona benzetiyorum tarzını sankiBir kac kere iddaa'dan dolayi Zenitin maclarini izledim orda gormustum tabi buda 2-3 mac filan ancadir ama goze batiyordu yani Cluadinho - Wendel hatta Wilmar Barrios orta sahada guzel isler yapiyorlardi
Ne diye böbürlenip büyükleniyorsun. Doğumun bir damla su, ölümün bir avuç toprak değil mi?Bizi tiye alma
Gedson- Zenit işi yattı o yüzden İliç'i aldılar. Bu 2. başkanları söyledi İmmobile basın toplantısında artık biraz frene basacağız yabancı oyuncu göndermemiz lazım diye sonra da Gedson transferi askıda, somut teklif yok diye.Bu zenit gedson isi ciddiymis , hasan arat soylemis , zenit wendeli gonderip gedson cekecek bizim paralar da tinercilere gidecek herhalde