Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel hariç bize %100 gelmeye istekli başka bir oyuncu yok eğer diğerlerinin keyfini beklersek Ağustos sonunu görürüz geçen sene Amrabatta olduğu gibi son saniye Manchester'a gider bizede Ndombili gibi futbolcular kalır.
Rabiot ve hojberg bile tominaydan daha olası yav

Wendel'i hiç izlemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla teknik kapasitesi yüksek bir ortasaha oyuncusu temposuda iyiyse Lucas ile iyi bir ikili olur.

Ben daha haberler cikmadan once istiyordum Wendeli , bildigim bir futbolcu merak etme .
Ya reis merak ettiğim yok nasıl izleyip takip ediyorsun diyorum 2 yıldır ? Rus ligini mi izliyorsun onu soruyorum Wendel kötü oyuncu demedim ki şampiyonlar ligi oynanırken görüyorduk zaten.

Hesabın 200k takipçisi var ama etkileşimi hiç yok. Spor-magazin hesabı gibi bir şey. Bizim medyadan duyup yazmışlardır.

ortasahageldimi.com
sagbekalindimi.com

Ya reis merak ettiğim yok nasıl izleyip takip ediyorsun diyorum 2 yıldır ? Rus ligini mi izliyorsun onu soruyorum Wendel kötü oyuncu demedim ki şampiyonlar ligi oynanırken görüyorduk zaten.
Bir kac kere iddaa'dan dolayi Zenitin maclarini izledim orda gormustum tabi buda 2-3 mac filan ancadir ama goze batiyordu yani Cluadinho - Wendel hatta Wilmar Barrios orta sahada guzel isler yapiyorlardi

Bugün iki olumsuz haber düşer. Doue ve wendell. 1 olumlu düşer ama yarı olumlu. Jelert için görüşmeler olumlu diye.

Bir kac kere iddaa'dan dolayi Zenitin maclarini izledim orda gormustum tabi buda 2-3 mac filan ancadir ama goze batiyordu yani Cluadinho - Wendel hatta Wilmar Barrios orta sahada guzel isler yapiyorlardi
Bende bir kaç maçını hatırlıyorum da Wendel çok mu baskıcı adam mesela ? Ben sanki juvede bir ortasaha var kıvırcık saçlı ona benzetiyorum tarzını sanki

Bu zenit gedson isi ciddiymis , hasan arat soylemis , zenit wendeli gonderip gedson cekecek bizim paralar da tinercilere gidecek herhalde
Gedson- Zenit işi yattı o yüzden İliç'i aldılar. Bu 2. başkanları söyledi İmmobile basın toplantısında artık biraz frene basacağız yabancı oyuncu göndermemiz lazım diye sonra da Gedson transferi askıda, somut teklif yok diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt