- 6 Eylül 2014
- 93.306
- 64.211
- 4.608
Hoşgeldin canimbunlar hic kimseye alamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin canimbunlar hic kimseye alamaz
Fred'in daha cok kosaniBende bir kaç maçını hatırlıyorum da Wendel çok mu baskıcı adam mesela ? Ben sanki juvede bir ortasaha var kıvırcık saçlı ona benzetiyorum tarzını sanki
O adamda baskakarini bekliyor mehmedimlan olum mal mısınız ne hale bekliyorsunuz , alın gelin Hojbjerg işte
söndürün ulaaaaaannnn. kimi istiyosun?Yaaaangiiiiinnnn vaaaaaarrrr
Ağustos sonunu bulur gibi bugünden yarına çözülmez önceliği Avrupa orada kapanana kadar bekler eğer o döneme kadar fenerde orta saha saha bulamayıp bekliyor olursa sadece bir takımın alacağı senaryoda yangının boyutunu arşa çıkar.lan olum mal mısınız ne hale bekliyorsunuz , alın gelin Hojbjerg işte
Fredin yanına adam arıyor ibneler yana yakılaAğustos sonunu bulur gibi bugünden yarına çözülmez önceliği Avrupa orada kapanana kadar bekler eğer o döneme kadar fenerde orta saha saha bulamayıp bekliyor olursa sadece bir takımın alacağı senaryoda yangının boyutunu arşa çıkar.
Wendel kalitesi ile para basılacak bir isim ama bize uymaz haliyle bizim para basacağımız bir isim olmamalı diye düşünüyorum. Bu tarz yüksek maaşlı transfer yapılmaması gerektiğini de düşünüyorum. Tete'nin talipleri var gider bir şekilde dedik adam verilen kontrattan dolayı gitmiyormuş misal. Ama mesela ismi geçtiği için Sucic ver 15 milyon vereceğin maaş maks 1.5 olur en kötü sakatlık falan yaşamazsa 10-12 civarına satma imkanın olur sende tam tutmazsa bile. Wendell ise kalır gönderemezsin. Gerek geçen sene orta sahada illa yıldız isim sevdasını anlamayacağım.Wendel para basılacak bir herif değil bence. Son yıllardaki Rusya liginin seviyesi de tartışılır ceza yemelerinden sonra
bu kadar türk düşmanı olunmaz be kardeşimDüşünmeden kaparım
...................................Muslera...........................
Meunier........Sanchez.....Nelsson.......Köhn
......................Hojbjerg.........Torreira................
Barış.........................Mertens....................Zaha
......................................İcardi.............................
abdüş kas yapcam diye kafayı kırdı götü başı dönmüyor herifinbu kadar türk düşmanı olunmaz be kardeşim