Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

belki post edilmiştirde - rusyada değiller.

Wan bissaka da West Hama a gitmiş .

Fulham 17 milyon euro dan 22 ye çıkmış Tominay için.

Abi İngiltere den oynayan adam getirmiyorsun işte böyle . Çıkmıyor kimse konfor alanı dışına

Şimdi doğruya doğru biz bu 2 oyuncu için de bir çaba sarf ettik.

Sorun şu; bu oyunculardan biri ya ben Galatasaray'a gitmek istiyorum, yeni bir macera, yeni bir kültür vs dese reddettikleri fiyatın bir tık üstüne anlaşılırdı kulüplerle.

Oyuncu zaten istemiyor abi. Yok yani.

Arkadaşlar tahminen 30 milyon euro transfer bütçemiz var diyebilir miyiz?

Acaba bu parayı orta saha ve sağ beke gömdükten sonra yeni sezon öncesi denk düşerse sadece oyuncu mu kiralarız?

Ya da transfer bütçemiz 40 milyon falandır, 30'u 2 oyuncuya gittikten sonra kalan 10 milyon ile fırsat transferi mi kovalayacağız.

seç beğen al :)

Ekran görüntüsü 2024-07-17 154319.webp

Emin bu yaşta parayla giderse kıyamet kopar. Biz Westerlo tarzı bir kulüpten Belçika u21 kaptanını almaya kalksak minimum 7 isterler.
kafası çalışan yönetim "Emin , 11 mi olmak istiyrusun ..tmm " diyerek Alanyaya verirdi kafa kafaya takasta Oğuz için mesela.

onda bile zararlı çıkıyoruzda.

Emin bu yaşta parayla giderse kıyamet kopar. Biz Westerlo tarzı bir kulüpten Belçika u21 kaptanını almaya kalksak minimum 7 isterler.

Emin'in ne kadar gitmek isteyip istemediğini bilmiyoruz.

Emin ben gitmek istiyorum burada oynamak istemiyorum diyorsa -ki diyebilir belki oradaki yaşantısından çok mutludur, böyle durumlarda kulüpler çok da şey yapamıyor ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt