Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nerde ulan paralar

FZWKzLtWQAEbuNC.webp

Kaça alcan ki üstad adamın maaşı belli zaten. İyi derken kötü diyemem yani bu paralara. Adam sana bonservisli gelse min 6 7 maaş isticek zaten.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demek istediğim oyuncu özelinde değil ki üstadım, safi kiralama için 8m gibi rakamlar hele mevcut kurlarda, korkunç.

Fener 8 milyon kiralama bedeli vererek oyuncunun maaşının 8 milyonunu ödedigini hasır altı etmiş maaşının çogunluk kısmını ödeyerek kiralamışlar maximini.

25m e oyuncu alamayız abi biz almamalıyız da. Tominay a verdin 25 kaça satabilcen abi. Varını yoğunu bi adama vermenin bi anlamı yok gelirin belli şl de gidebileceğin yer belli. Yayın gelirleri marka değeri falan yerlerde gelecek vaadeden bi oyuncu da değil olgunluk döneminde şuanda.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda atleticoda full kanat oynadi ne alaka yaw
Simeone pek 10 numara tercih etmezdi ki Diego,pizzi bunlarda dahil. Genelde merkez oyuncularını oynatirdi ki dedigim oyuncular da genelde merkez oynardı. Koke,tiago,gabi,niguez,Oliver torres.. bunların içinde en fazla oynadiysa diego 10 numara oynamıştır oda fazla değildir. Merkezi kalabalık tutar maça göre bazen 3lü bazen 4 lü oynardı. 4-4-2 oynadıkları çok maç vardır. Falcao-costa,Adrian,Garcia vs torres,villa flanda sonra geldi zaten. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba valla Arda'nın belki 3-4 maçını kaçırmışımdır herhalde

Wendel işi artık dönülmez noktaya girdi. Futbolcu istiyor, taraftar istiyor o 20 milyon euroyu vereceksin getireceksin.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göreceğiz ama Manchester United'ın planlaması dahilinde kalma ihtimali %90 diyorum geçen sene iyi bir sezon geçirmişti.
Hag istemiyordu en son herifi oraya birini alamazlarsa tutunur tabi buna sancho ya bile trip atmayı bırakmış affetmiş istenilen teklifler olmayınca sanchoya :d unitedın iyi oyunculara ihtiyaçı var sanchoda iyi bir oyuncu onunla konuştuk çözdük şeklinde

Hag istemiyordu en son herifi oraya birini alamazlarsa tutunur tabi buna sancho ya bile trip atmayı bırakmış affetmiş istenilen teklifler olmayınca sanchoya :d unitedın iyi oyunculara ihtiyaçı var sanchoda iyi bir oyuncu onunla konuştuk çözdük şeklinde
Hagı isteyen var mı peki. @Murat Durmaz hariç

Millet 8 milyon verip oyuncu kiralıyor biz beş kuruş para bulamıyoruz nasıl iş bu dursun ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt