- 18 Eylül 2018
- 15.639
- 11.984
- 1.473
Doue , jellert, wendel , İlkay gelirse bıyık birakacagim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Cuma günü date var anca o zaman benden şimdilik pasHaluk Yürekli: "Tahmin ediyorum Galatasaray taraftarı bir rahatlamıştır çok uzun zamandır bugünü bekliyordu."
KAP görmeden rahatlamayız ya, kaç defa bitti dendi bu oyuncu içinHaluk Yürekli: "Tahmin ediyorum Galatasaray taraftarı bir rahatlamıştır çok uzun zamandır bugünü bekliyordu."
Onuda alabiliriz gibi ortam var. Kohne teklifler olduğu soyleniyor.
Boey molde macindada duman olmustu. Olabilir bazen böyle gününde olamamak.Boeyi duman eden nasıl alinmaz yav
bence biri olur yaOnuda alabiliriz gibi ortam var. Kohne teklifler olduğu soyleniyor.
Barışsak mi,oglen çemkirdin bana Ahmet denizci diyeDoue , jellert, wendel , İlkay gelirse bıyık birakacagim
baya komikmis bumut
Çakma değildir ya adam bayağı sol bek oynamış. Tabi mantıklı olan orjinal solbek.bence biri olur ya
sol bek düşünülürse has bir sol bek olur çakma değil
Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Wendel için Zenit'e 11 milyon euro değerinde yaptığı teklifi revize edecek. Zenit'e bildirildi. Bu sabah İstanbul'a döndü yetkililer. Dursun Özbek'ten onay alıp bütçe belirlenecek."
Bu adamin agzi hayra acilmayacak mi?Ali Naci Küçük: "Rusya'ya giden Galatasaray yönetimi Wendel için Beşiktaş'ın da devrede olduğuna dair bilgi aldı."
Sallıyor bir tarafından...Dursundan telefonla onay alinamiyormuymus
Kelleci, rodop, ilhan tüysüz, haluklarda tamam son asamadalar dedi, ertanda oyle diyor. Morotto da jelert için son aşamada dediKim dedi Doue’ye bitti diye