Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sayısı 14 olursa camara ve dybala isteriz 🥰

Haklısın ona birşey demiyorum, sadece kendisine karşı iyi oynayan isimleri de listesine ekliyor bana göre. Benim izlenimim o şekilde, bazı futbol adamları bunu yapabiliyor. Niye böyle bir savunma ihtiyacı duydun onu anlamadım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben okan buruk'u savunmuyorum. Preciado'yu istedi yazmıştınız bende taraftar istiyordu sonra etkileşimci hesaplar haber yaptı diye yazdım. Sonra siz aurieri niye aldırdı dediniz onu açıkladım. Bazı teknik direktörlerin dediğiniz gibi canlı izleyip beğendiği isimler olabilir kendi takımlarında kendi sistemlerine uygun olarak gördüğü. hatta benim sisteminde daha iyi oynar dedikleri. Fatih terimin de böyle transferleri de oluyordu ama her transferleri buna yormak saçma bence.

Ziyech zaha ikilisinden biri giderse orta sahaya bi transfer daha yapip wendeli 10 numaraya atmak daha iyi olur
Bakalım kanka, bu sezon nasıl bir kadro planlaması var merak ediyorum; 2 ve 8 sonrası ekstra bir satış olmaz ise sanırım bitireceğiz dönemi

Köhn için Milan,Torino, Leverkusen flan diyorlar. 1 sezon daha kalsa mı acaba demek ki iyi bu adam bize kötü geliyor herhalde 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt