- 26 Kasım 2012
- 185.538
- 258.057
- 5.998
Hars tvyi açacam burda hbr yok yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben okan buruk'u savunmuyorum. Preciado'yu istedi yazmıştınız bende taraftar istiyordu sonra etkileşimci hesaplar haber yaptı diye yazdım. Sonra siz aurieri niye aldırdı dediniz onu açıkladım. Bazı teknik direktörlerin dediğiniz gibi canlı izleyip beğendiği isimler olabilir kendi takımlarında kendi sistemlerine uygun olarak gördüğü. hatta benim sisteminde daha iyi oynar dedikleri. Fatih terimin de böyle transferleri de oluyordu ama her transferleri buna yormak saçma bence.Haklısın ona birşey demiyorum, sadece kendisine karşı iyi oynayan isimleri de listesine ekliyor bana göre. Benim izlenimim o şekilde, bazı futbol adamları bunu yapabiliyor. Niye böyle bir savunma ihtiyacı duydun onu anlamadım.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Afferim lan sana ama Okan buruk bunu düşünmez. O geçişler yenecek hoşuna gidiyor Rus ruleti oyunuZiyech zaha ikilisinden biri giderse orta sahaya bi transfer daha yapip wendeli 10 numaraya atmak daha iyi olur
15+15 pay maaş 3.75 sözleşme 4 yıl20 bonservis
Belki bonus
Sonraki satıştan pay
Yıllık min 4-5 maaş
Ortalama 3-4 yıl kontrat
Şu maliyetin adı wendel olamaz
Bakalım kanka, bu sezon nasıl bir kadro planlaması var merak ediyorum; 2 ve 8 sonrası ekstra bir satış olmaz ise sanırım bitireceğiz dönemiZiyech zaha ikilisinden biri giderse orta sahaya bi transfer daha yapip wendeli 10 numaraya atmak daha iyi olur
Ertan ne dediyse çıkıyorErtan Süzgün: "Galatasaray, Elias Jelert'ten vazgeçti."
Olum adam ukraynada oynadı 2 seneBrezilyalı herif ukraynalı birini nereden buldu acaba yav herifin her şeyi absürt
Angelino gelecek sezon Serie A‘nin en iyi beki Ndombele de Ligue 1in en iyi orta saha oyuncusu olabilir bu aradaKöhn için Milan,Torino, Leverkusen flan diyorlar. 1 sezon daha kalsa mı acaba demek ki iyi bu adam bize kötü geliyor herhalde![]()
Ne değişti bıddık15+15 pay maaş 3.75 sözleşme 4 yıl
Gelir bence maaş ile ikna edersin. Sonucta CL'de var.Türkiye'ye gelmek için ikna edemeyiz ya, o yaşta gelmez bence yani