Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.838
- 24.337
- 3.198
satmiyoruz kardesim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk seneki kadro hala daha iyi2022-2023
Muslera
Boey nelson apo dubua
Rashica toreira sergio kerem
Mertens ikardi
2023-2024
Muslera
Boey davinson apo köhn
Ziyech toreira demirbay barış
Mertens ikardi
2024-2025
Muslera
Doue davinson apo köhn
Ziyech toreira wendel barış
Mertens ikardi
O kadar adam alıyoruz para harcıyoruz ama kadro kalitesi olarak her sene geriye gidiyoruz,geriye gitmesek de ileriye gitmiyoruz
Adımı Ahmet Doue Wendel Gündoğan yapar mısınız
satmiyoruz kardesim
İsmail Amrabat'a alternatif olur. Crespo ve Zajc'ı dehlerlerse lüks olmaz. En az 12 Avrupa maçı olacak fbnin.Amrabat İsmail'in alternatifi mi olur? Çok lüks olur
Yıldızsız çıkıyorlar dedim zaten renktaşHazırlik macıyla gaz aliyor ya koç efendi resmi maça çıksın madem cesur yürek o yemiyor gecen senede aynıydı
Adımı Ahmet Doue Wendel Gündoğan yapar mısınız
Neyi bitirdi lanAllah gardiden razı olsun transferleri 1 haftada halletti. Erden başgan bırakınca, gardinin arkasından paralı köpeklerine komisyoncu, işbilmez benzeri haberler yaptırıyorlardı. Kendileri bir bok yapmayınca gidip ayağına yapıştılar. Gardide karakterli adammış genede affetti bunları işi bitirdi.
son yendikleriMorinho Turkiye liginde de 8 kişiyle savunma yapip 2 kişiyle kontra edecek galiba.
ben de mühim biri konuşuyor sandım
Fotospor haberini kim ciddiye alıp yalanladı? Doue transferinde en başından beri Gardi'nin olduğu söylenmişti çeşitli muhabirler tarafından.Onu çıkıp yalanlayabilirdi öyleyse. Gardi ile irtibatı kesmişler.
bu sene agir cuvallayacaklar bunlar morinho ile 10 haftanin sonunda yaristan koparlarsa hic sasirmam ,6 beraberlik 4 galibiyet falanMorinhonun yalanmadık yerini bırakmayanlar, çok değil 3-4 hafta sonra sövmeye başlarlar.
Tersini anlamışım sorry reisYıldızsız çıkıyorlar dedim zaten renktaş