Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan faktörü bence çok şeyi değiştirdi geçen sene ve milli takım sürecinden sonra hocanın kafasında 6-8 Torreira-Kaan yapıp zorlu maçlarda Wendel'i öne atıp hem skorerliği hem de dripling özellinden yararlanmak istiyordur.

Mertens büyük maçlarda bazen sallanabiliyordu beşiktaş dep çok iyiydi ama genel beklenti hep altta bir performans sergiliyor ona net bir alternatifte lazımdı.
Okan hoca bir noktadan sonra üçlü denerim diyorsa evet, ama sanki biz çoğunlukla(eğer olursa tabi) Wendel-Lucas göreceğiz gibi. Önlerinde de Dries yahut Michy-Mauro 4-4-2. Lige fazlasıyla dominasyon kurar ama işte Avrupa için Okan hoca nasıl kurgu yapacak merak ediyorum.

Okan hoca bir noktadan sonra üçlü denerim diyorsa evet, ama sanki biz çoğunlukla(eğer olursa tabi) Wendel-Lucas göreceğiz gibi. Önlerinde de Dries yahut Michy-Mauro 4-4-2. Lige fazlasıyla dominasyon kurar ama işte Avrupa için Okan hoca nasıl kurgu yapacak merak ediyorum.
Doue ve Wendel geldiği an çok acele transferlere ihtiyaç kalmıyor ondan sonra İlkay alabiliyorsak müthiş olur hem yerli hem kadro genişliği hem de 3'lü orta saha ihtimali baya güzel duruyor.

Bu iki transfer bittikten sonra takımdan kimseyi göndermeyip İlkay fırsatı kollamak şart

Jelert ismi çıkmasa doue daha sükseli olacaktı ama şimdi acaba hata mı ettik diyor insan?

Wendel'in, özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda Demirbay ve Torreira ile birlikte kullanılacağını düşünüyorum.

Torreira'nın önüne iki tane şutör ve ofans katkısı yüksek 8 numara dengeli bir orta saha çıkarabilir

Serdar Kelleci bugün rakamı veren ilk kişiydi kendisini tebrik ediyorum.

———Icardi———
Zaha/Kero-Mertens-Baris
—Torreira-Wendel—
Köhn-Abdül-Sanch/Nels-Doue
————Muslera————

Wendeli 10 no ya cekip arkasina Kaan-Torreira olabilir

Torrea yanına daha defansif bir orta saha almak lazimdi. Wendel olursa yine torrea aşırı yorulacak. Torrea-wendel-mertens orta sahası zorluk seviyesi yüksek maçlarda olmaz. Kerem-kaaan-berkandan biri mertens yerine oynayabilir duruma göre ama geçen sene Okan hoca pek tercih etmedi bu formatı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz geçtiğimiz sezon Paredes bekler iken KDB gelmiş idi. Bu dönem Hojbjerg-Scott tarzı bekler iken Wendel geliyor. Yani Okan Hoca önce defansif profil isteyip sonra hücuma mı dönüyor her sezon başı acaba :asd::asd:
Paredesle KDB beraber isteniyordu geçen sene.

O kadar mevzu oldu, burun kıvrıldı ama Paredes gelse çok iyi olacaktı adam 50 maç oynadı üstüne Uefa’da yarı final yaptılar vs

Gittiği bedel de 4 m euro yani bedavaydı.

Defansif orta saha: Torreira/Kaan/Berkan
Ofansif orta saha: Wendel/Demirbay/İlkay(?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt