- 6 Eylül 2014
- 93.233
- 64.170
- 4.608
Sende benle geleceksinwendel ile doue gelmezse sana saplıcaklarmış. bence ibram a yardımcı ol transferde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende benle geleceksinwendel ile doue gelmezse sana saplıcaklarmış. bence ibram a yardımcı ol transferde
Şun11 de Köhn bir tek benim mi gözüme batıyor. Bu adamdan sanki çok çekeceğimiz varmış gibi geliyor bana.———Icardi———
Zaha/Kero-Mertens-Baris
—Torreira-Wendel—
Köhn-Abdül-Sanch/Nels-Doue
————Muslera————
Wendeli 10 no ya cekip arkasina Kaan-Torreira olabilir
Orjin sol bek (sol ayakli) daha mantikli olmaz mi admirimJelert’i kovalamaya devam etmek lazım, fırsat çıkarsa Köhn satılıp üstüne biraz daha koyulup alınabilir. Sağa Doue sola Jelert benim kafama yatıyor dün söyledikten sonra da kendi fikriymiş gibi sahiplenenler olmuş yine şaşırmadık emek hırsızlarına.
Oğlum adam dominasyon yeter ki istesin..Wendel demirbayın 1 tık tempolusu gibi umarım taklaya gelmeyiz. O maliyetlere değecek bir adam olduğunu düşünmüyorum
İmza parasını dışarıdan hallediyorlar zaten KAP bildirimlerinde yok sadece maaşları bildirdiler 6 + 6 = 12 m euro geçen sene Musrati'nin bonservisi 12 m euro bu seneden düşüyor şarta bağlı aldıkları için 1 maç oynayıp devreye girmişti.Valla bu limit isleri bi bize var heralde ben anlamadim.Oyuncu bizi tercih edebilir ama basimizdaki isbilmezler oyuncuyu jk tarafina itebilir.oğuz ustune bide wendel kaptirilarsa cikacak yangini dusunemiyorum.wendel iyi bi herif gibi duruyor artik uygunlugunu felan gectim kendimce alalim gecelim yoksa hepimiz sinir hastasi olacaz.
Doue
Wendel
Ben de yapabiliyorum lan. bana da like verin
Geçiş savunmasında ciddi fark yaratır da oyun kurarken ters ayaklı bekin ters ayağı yüzünden topu çizgiye çekememesine uyuz oluyorum. Gerçi dün Köhn giderse kimi alırsak savunmada fayda sağlar diye baktım sa sol beklerin alayı hücumcu, kanattan bozma tiplerJelert’i kovalamaya devam etmek lazım, fırsat çıkarsa Köhn satılıp üstüne biraz daha koyulup alınabilir. Sağa Doue sola Jelert benim kafama yatıyor dün söyledikten sonra da kendi fikriymiş gibi sahiplenenler olmuş yine şaşırmadık emek hırsızlarına.
Bencede, bir kac kez dile getirdim burda, net yetersiz hele avrupa maclari icinŞun11 de Köhn bir tek benim mi gözüme batıyor. Bu adamdan sanki çok çekeceğimiz varmış gibi geliyor bana.
Hoca Wendel'i acaba ligde kapanana takımları açmanın yanında zor ve CL maçlarında da Mertens yerine mi düşünüyor acaba? CL maçlarında kafasında Torreira- Kaan(Berkan)- Wendel gibi bir şey mi acaba var kafasında? Ben Kaan'ı geçen sene orta sahada oynadığında beğendim Kaan'ın Amrabat'ta olan dinamizm yok belki ama pas ve oyun kurma vb. gibi meziyetlerde de önde sanki acaba hoca o yüzden mi vaz geçti Amrabat'tan?
Muhtemelen Hasan’ın dediği gibi bir düşünce vardır, Wendel Demirbay’ın tempolu ve daha teknik hali gibi, bu bize ne katar özelinde ofansif etkisi bayağı yüksek olur muhtemelen. Defansta da geçiş savunur mu bilmiyorum, bir kaç pozisyonda denk geldim ama ligde bu çok gerekmiyor diye daha ofansif bir oyun planı kovalıyoruz gibi gözüküyor.Üstad anladığım kadarıyla bu transfer olursa şayet, senin de pek içine sinmiyor gibi.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum renktaşım, yeri geliyor Kerem Nelsson filan kesik yiyor bu kadro planında ama Köhn için hiçbir alternatif bile yokŞun11 de Köhn bir tek benim mi gözüme batıyor. Bu adamdan sanki çok çekeceğimiz varmış gibi geliyor bana.
Okay ve ilkay gelsinBen bilmem wendel gelsede defansif orta saha şart Kaan iyi bir yedek olur oraya
Parlayan yıldızı Milan kapacak gibi duruyor.
Doue ile Wendel’den biri veya ikisi gelmezse forumda kıyım olacak gibi gözüküyor, senle Murhan dahil 20 kişiye falan saplıcam.
Vardi, kalkdi galiba öyle biliyorum @Alper AltunArkadaşlar konu dışı ama defalarca yazdım cevap alamadım, forumun çalışan mobil uygulaması var mı?
Hayir kaldirildi.Arkadaşlar konu dışı ama defalarca yazdım cevap alamadım, forumun çalışan mobil uygulaması var mı?