- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Hojbergde bizimRichard Rios -> Milan
Fofana - > ATM
Hojbjerg -> Fener gibi durmakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hojbergde bizimRichard Rios -> Milan
Fofana - > ATM
Parlayan yıldızı Milan kapacak gibi duruyor.
Hojbjerg ya Atletico ya da Dortmund gibi hissediyorum geçen sene Amrabat olayı gibi mutlaka bir talibi çıkacak son dakika bekleyen takım net olarak patlayacak.Richard Rios -> Milan
Fofana - > ATM
Sende benle geleceksin
Hayir kaldirildi.
Olur da var mı bu seviyede solak ve alabileceğin sol bek.Orjin sol bek (sol ayakli) daha mantikli olmaz mi admirim
Adamlara oyun oynadik

Mesela doue'nin iyi olacağının garantisi var mı?Şun11 de Köhn bir tek benim mi gözüme batıyor. Bu adamdan sanki çok çekeceğimiz varmış gibi geliyor bana.
15 bence admirimMuhtemelen Hasan’ın dediği gibi bir düşünce vardır, Wendel Demirbay’ın tempolu ve daha teknik hali gibi, bu bize ne katar özelinde ofansif etkisi bayağı yüksek olur muhtemelen. Defansta da geçiş savunur mu bilmiyorum, bir kaç pozisyonda denk geldim ama ligde bu çok gerekmiyor diye daha ofansif bir oyun planı kovalıyoruz gibi gözüküyor.
20 milyon euro bonservis vereceksek içime anca Fofana sinerdi benim zaten.
Mobil uygulama kalkti rtaşArkadaşlar konu dışı ama defalarca yazdım cevap alamadım, forumun çalışan mobil uygulaması var mı?
Dortmund istedi,biz de sabitzeri istedikHojbjerg ya Atletico ya da Dortmund gibi hissediyorum geçen sene Amrabat olayı gibi mutlaka bir talibi çıkacak son dakika bekleyen takım net olarak patlayacak.
Olur da var mı bu seviyede solak ve alabileceğin sol bek.
Geçen sene Locko’ya 10+ istiyorlar diye kem küm etti herkes adam 25 m euroluk topçu oldu, sol bek bulmak zor iş.
Tapatalk mi yoksa Android/IOS uygulamasi mi? Store'dan uygulama kaldirildi cunku bir kac ay evvel. Eger onceden ayarladiysan calisiyor mu hala bilmiyorum.Ben kullanıyorum ama?
Tapatalk mi yoksa Android/IOS uygulamasi mi? Store'dan uygulama kaldirildi cunku bir kac ay evvel. Eger onceden ayarladiysan calisiyor mu hala bilmiyorum.