Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar konu dışı ama defalarca yazdım cevap alamadım, forumun çalışan mobil uygulaması var mı?
mobil appimiz vardı ama güncellemesi kesildi. Şuan sağlıklı çalışmaz. Forumu mobil tarayıcıdan sıkıntısız takip edebilirsin renktaş.

mobil appimiz vardı ama güncellemesi kesildi. Şuan sağlıklı çalışmaz. Forumu mobil tarayıcıdan sıkıntısız takip edebilirsin renktaş.
Mobil uygulamasını daha önce kullanıyordum ama sonra çalışmamaya başladı. Mobil uygulaması çok şahaneydi kullanım olarak. Mobil tarayıcıda sürekli reklam ıvır zıvır çıkıyor kullanım da zor.

Başkan Erden T. olsa muhtemelen bu bütçe ile şu an kendi tankımızı üretiyor olurduk ama gel gör ki 2 adam ancak alabiliyorlar ki hala o da şüpheli.

Wendel iyi topcu ama bizim ihtiyacimiz olan oyuncu mu bu tartisilir

Torreira’nin yanina amrabat,fred veya paredes tarzinda bir oyuncunun gelmesi daha mantikli

Wendel geldiginde gecisleri durdurmak icin yine torreira tek basina kosturmak zorunda kalacak

Torreira’ya cok güveniyoruz ama bokunu da cikarmamak lazim adam her mac gecis durduracagim diye 5 kilo veriyor

Muslera(1)
Günay

Doue(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Transfer - Nelsson(5) - Metehan - Transfer

Torreira(6) - Wendel(7)
Berkan - Kaan
+Eyüp

Barış - Mertens(8) - Kerem
Ziyech(9) - Demirbay - Zaha(10)
+Yunus

Icardi(11)
Batshuayi(12)
+Eren Aydın​

Okay Yokuslu
Emirhan Ilkan
Zeki Celik

Cuzi bonservislerle kazandirilmalidir

Wendel gelirse (ve en önemlisi beklediğimiz gibi çıkarsa) uzun yıllar 8 numara sorunumuzu çözebilir. Yaşı da genç, o yeteneğe de fazlasıyla sahip bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt