- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Biz bi ortasaha daha alırız yerli yabancı yabanci sınırı netlesin de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tipi Kerem'e benzeyen İngiliz Barış Alper.championship'e de düştüler alabilsek keşke
Ekli dosyayı görüntüle 253030
Ekli dosyayı görüntüle 253031
SilRichard Rios -> Milan
Fofana - > ATM
Hojbjerg -> Fener gibi durmakta
mobil appimiz vardı ama güncellemesi kesildi. Şuan sağlıklı çalışmaz. Forumu mobil tarayıcıdan sıkıntısız takip edebilirsin renktaş.Arkadaşlar konu dışı ama defalarca yazdım cevap alamadım, forumun çalışan mobil uygulaması var mı?
Sen senelerde sol bekte en iyi performans veren oyuncu ciğeri sönene kadar Nagatomo idi o da sağ ayaklı sol bekti.Orjin sol bek (sol ayakli) daha mantikli olmaz mi admirim
Mobil uygulamasını daha önce kullanıyordum ama sonra çalışmamaya başladı. Mobil uygulaması çok şahaneydi kullanım olarak. Mobil tarayıcıda sürekli reklam ıvır zıvır çıkıyor kullanım da zor.mobil appimiz vardı ama güncellemesi kesildi. Şuan sağlıklı çalışmaz. Forumu mobil tarayıcıdan sıkıntısız takip edebilirsin renktaş.
Wendeli isterunWendel için bence Doue 6 oldu ise 14 15 teklifi revize edip 16 17+bonuslar diyoruz. Bu sebeple işler olumluya dönmüştür tahminim.
Olabilir de, 16-17 vs cok ya, tutmazsa herif cildiririzWendel için bence Doue 6 oldu ise 14 15 teklifi revize edip 16 17+bonuslar diyoruz. Bu sebeple işler olumluya dönmüştür tahminim.
Silmedigin sürece çalışabilir o zaman ama destek ve güncelleme yoktur.Ios gscimbom forum uygulaması
Uygulama baya hoştu kanka, tarayıcıya kıyasla.mobil appimiz vardı ama güncellemesi kesildi. Şuan sağlıklı çalışmaz. Forumu mobil tarayıcıdan sıkıntısız takip edebilirsin renktaş.
Abican Aral şimşir mi elayis tavşan mi gelsinOlur da var mı bu seviyede solak ve alabileceğin sol bek.
Geçen sene Locko’ya 10+ istiyorlar diye kem küm etti herkes adam 25 m euroluk topçu oldu, sol bek bulmak zor iş.