Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot görüşme istemis,twiterda space bilmem ne de donene göre,o italyan ceferin bilyo gibi

ya senin de allah belanı versin

Hayatım boyunca kimseye bela okumadım, okumamda ama şunu fark ettim okuyanların genelinin hayatında işleri rast gitmiyor. Sana benden bir kıssadan hisse olsun. Büyüdükçe dediğime geleceksin zaten de belki şuan senin için bir farkındalığın başlangıcına vesile olur.

Ozan Kabak Stuttgart’a transfer oldugunda A takim seviyesinde kac maca cikti

Neden Doue’nin ust seviyede oynadigi mac sayisina bu kadar takiyorsunuz anlamadim

Angelino tecrubeliydi, sonuc

Oyuncu profili ve potansiyeli mi onemli yoksa oyuncunun tecrubeli olmasi mi

Hayatım boyunca kimseye bela okumadım, okumamda ama şunu fark ettim okuyanların genelinin hayatında işleri rast gitmiyor. Sana benden bir kıssadan hisse olsun. Büyüdükçe dediğime geleceksin zaten de belki şuan senin için bir farkındalığın başlangıcına vesile olur.
azizim feramuzun ağzının payını vermişin resmen

Buna ek; Fransa ligindeki atletizm ve tehdit sayısı bu ligde daha az olacağı için yeteneklerini daha çok gösterip bunun özgüveniyle de gelişim gösterebilir düşüncesindeyim.
Seninde gamsız duruşu dikkatini çekmiş. Benimde çekti bu. Burada başına iş alabilir bu özelliği. Bkz zaha diyebiliriz sanki

azizim feramuzun ağzının payını vermişin resmen
Estağfurullah haddim değil Furkanım, bela okumak, Allah ' a işini tam yapmadığını söylemek gibi gelir bana tövbe haşa. Kulun bir başka kulu Allah 'a şikayet etmesi bence bir acizlik göstergesidir. Allah her şeyi en ince detayına kadar bilir. Eksik olan kusurları olan bizleriz. Bu yüzden Allah'a ve akıp giden zamana emanet ederiz kendimizi. Çünkü taşlar yerli yerine bazen gözlerimizin önünde bazen ise arka planda oturur. Yıllar sonra bakarsın ki tüm cezalar kesilmiş, tüm ödüller dağıtılmış. Şüphesiz ki ol der ve olur. Cansın ❤️

Estağfurullah haddim değil Furkanım, bela okumak, Allah ' a işini tam yapmadığını söylemek gibi gelir bana tövbe haşa. Kulun bir başka kulu Allah 'a şikayet etmesi bence bir acizlik göstergesidir. Allah her şeyi en ince detayına kadar bilir. Eksik olan kusurları olan bizleriz. Bu yüzden Allah'a ve akıp giden zamana emanet ederiz kendimizi. Çünkü taşlar yerli yerine bazen gözlerimizin önünde bazen ise arka planda oturur. Yıllar sonra bakarsın ki tüm cezalar kesilmiş, tüm ödüller dağıtılmış. Şüphesiz ki ol der ve olur. Cansın ❤️
okursam

Seninde gamsız duruşu dikkatini çekmiş. Benimde çekti bu. Burada başına iş alabilir bu özelliği. Bkz zaha diyebiliriz sanki
Adamı sadece 5 maçta 90dk izledim o yüzden scout gibi yorum yapamıyorum ama bu baskısı yüksek anlarda işe yarayan bir şeye de dönüşebilir. Icardi ve Ziyech de 0 nabız adamlar mesela. Ama savunmacılarda agresiflik önemli olabiliyor. Boey öyleydi. Jelert de çok agresif oyuncu. Bu ise daha alık ve gamsız duruyor hakikaten. Bakalım izleyince göreceğiz iyi özellik mi kötü özellik mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt