Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

indirime girmiş

Galatasaray'ın kupalarıyla yılları geçirmenin veridiği hırsla sürekli sağa sola para basan şirket bağımlısı kulüpler gibi davranmamalıyız ama ihtiyacımız olan neyse gidermeliyiz. Her sene yapboz misali kadro kuran 1.rakibimiz bu sene kadroyu koruyup üstüne güçlenme yoluna gitti. Bu seneyi yine ellerinden alırsak yine dağıtma yoluna gidip epey kaotik bir ortama girecekler. Her sene için bu sene en kritik sene deniyor ama ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatına elemesiz katılabileceğimizi unutmayalım, bu da ıvır zıvırıyla net minimum 30 milyon euro gelir demek.

Galatasaray'ın kupalarıyla yılları geçirmenin veridiği hırsla sürekli sağa sola para basan şirket bağımlısı kulüpler gibi davranmamalıyız ama ihtiyacımız olan neyse gidermeliyiz. Her sene yapboz misali kadro kuran 1.rakibimiz bu sene kadroyu koruyup üstüne güçlenme yoluna gitti. Bu seneyi yine ellerinden alırsak yine dağıtma yoluna gidip epey kaotik bir ortama girecekler. Her sene için bu sene en kritik sene deniyor ama ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatına elemesiz katılabileceğimizi unutmayalım, bu da ıvır zıvırıyla net minimum 30 milyon euro gelir demek.
Sırat köprüsünü geçer gibi her sezonumuz stres valla ben yıldım

Doue 6 aylık topçu profesyonel maçı az diye kafa utulendi şimdi 20 yasında bilmem kaç oynamış 8 maç cl oynamış jelerte mırın kırın ediliyor. Doue gelsine dondu iş. Bissaka filan gelmeyecek artık bir memnun olun.

Sırat köprüsünü geçer gibi her sezonumuz stres valla ben yıldım
Bizde hiç bir iş normal yürümez, kaostan ve stresten beslenen bir camiayız. Fatih hocanın başarılı olduğu dönemlere bakalım, şöyle koltuğa yayıla yayıla kazanılan tek bir şampiyonluk bile göremiyoruz. 10 sene üst üste şampiyon olsak bile 11.sene transferler kampa yetişmez, son günde yine transfer yapmaya çalışırız. Kulüp genlerine işlemiş artık

Rensch, Kumbedi ve Doue. En başından beri bu adamlarla ilgilendik sanırım profil olarak. Atletik özelliği ön planda olan bir sağ bek şarttı. Makul bir bedele Doue'yi artıı alacaksak alalım. Çıldırmak üzereyiz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt