Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Forumda kullanılabilir mi bunlar?Seni hakem yapanı diye sovebılecegimö
Ekli dosyayı görüntüle 252890
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda kullanılabilir mi bunlar?Seni hakem yapanı diye sovebılecegimö
Ekli dosyayı görüntüle 252890
O. Buruk hangisini istemiyorsa onu alalım. Daha garanti.emre utkucan hangi sag beki istemıyorsa onu alalım
doue mı velvet mi
bravo okan düsmanlıgını sevdimO. Buruk hangisini istemiyorsa onu alalım. Daha garanti.
avukat kerim bahadır @Furkan KorkmazForumda kullanılabilir mi bunlar?
Nere bura![]()
indirime girmiş
Valla o cago denilen elemanın tutulduğu birsey görmedim o yüzden ciddiye almamak lazım onuazimsanmayacak bir fark var nedemek
Sırat köprüsünü geçer gibi her sezonumuz stres valla ben yıldımGalatasaray'ın kupalarıyla yılları geçirmenin veridiği hırsla sürekli sağa sola para basan şirket bağımlısı kulüpler gibi davranmamalıyız ama ihtiyacımız olan neyse gidermeliyiz. Her sene yapboz misali kadro kuran 1.rakibimiz bu sene kadroyu koruyup üstüne güçlenme yoluna gitti. Bu seneyi yine ellerinden alırsak yine dağıtma yoluna gidip epey kaotik bir ortama girecekler. Her sene için bu sene en kritik sene deniyor ama ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatına elemesiz katılabileceğimizi unutmayalım, bu da ıvır zıvırıyla net minimum 30 milyon euro gelir demek.
Teknik adamlığına saygı duyuyorum. Galatasaray hocası olmasından memnunum. Transfer planlaması sıkıntılı adamın.bravo okan düsmanlıgını sevdim
Bizde hiç bir iş normal yürümez, kaostan ve stresten beslenen bir camiayız. Fatih hocanın başarılı olduğu dönemlere bakalım, şöyle koltuğa yayıla yayıla kazanılan tek bir şampiyonluk bile göremiyoruz. 10 sene üst üste şampiyon olsak bile 11.sene transferler kampa yetişmez, son günde yine transfer yapmaya çalışırız. Kulüp genlerine işlemiş artıkSırat köprüsünü geçer gibi her sezonumuz stres valla ben yıldım
Zeki Çelik gelsin işte