Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatım boyunca kimseye bela okumadım, okumamda ama şunu fark ettim okuyanların genelinin hayatında işleri rast gitmiyor. Sana benden bir kıssadan hisse olsun. Büyüdükçe dediğime geleceksin zaten de belki şuan senin için bir farkındalığın başlangıcına vesile olur.
Çok da şeyimde

Gunaydin. Doue madem bitti evraklar hazirlaniyor, neden hala yabanci basinda haber olmadi?

Bence hala bitmedi bu transfer. Hatip gene birseyler karistiriyor gibi

Hojbjerg niye bonservissis?

Rabiot ile hojbjerg karıştırdın sanırım. Serbest olan rabiot.
nası ya hojbjerginde kotratı bitmiyor muydu (o yüden ayrılıyor falan)

daha ayılamadım tam karıştırmış olabilirim - rabiot'u biliyorumda.

tottenhamla bonservis fln kolaylık yapsalar bile ölme eşeğim ölme modu olur.

ama 4-2-3-1 devam edeceksek Wendel torreira partneri olamayabilir , mertesin yerini alabilir gibi durum var kafamda. ama 2 tane adam alacağımızıda sanmıyorum bu arada...

doue 6+2
wndel 14 + sonraki satış ya da bonus

gibi hamleler yapıyorsak

1 ortasaha daha kovalayacak bütçemiz var aslında.

nası ya hojbjerginde kotratı bitmiyor muydu (o yüden ayrılıyor falan)

daha ayılamadım tam karıştırmış olabilirim - rabiot'u biliyorumda.

tottenhamla bonservis fln kolaylık yapsalar bile ölme eşeğim ölme modu olur.

ama 4-2-3-1 devam edeceksek Wendel torreira partneri olamayabilir , mertesin yerini alabilir gibi durum var kafamda. ama 2 tane adam alacağımızıda sanmıyorum bu arada...
Hojbergle fenerde ilgileniyorsa bize gelmez tadicle kanka hoojberg orayı tercih eder muhtmelenn uğraşmak zaman kaybı olur biz uğraşsak Ali girer araya gıcıklığına

fb bonservis gelir-giderinde -28 m euro olmuş yuhhhh.

takımları da öyle aman aman bir seviye atlamadı da hani.

İlkaya sıkmak lazım o kurşunu
aynen yaa. barca'dan ayrılacak haberleri çıkmıştı 2 gün önce falan. artık son kontratı olur. şimdi değilse ne zaman? alsak muhteşem olur ya. torr yanına da sert bir dos aldık mı, tadından yenmez.

torriera -- amrabat

ilkay

BAY icardi aktürk​

Hojbergle fenerde ilgileniyorsa bize gelmez tadicle kanka hoojberg orayı tercih eder muhtmelenn uğraşmak zaman kaybı olur biz uğraşsak Ali girer araya gıcıklığına

valla Milana gidecekse ok ama milanında ne halt yediğini bilmiyorum heriflerede Fofana/ şu Rios / Hobjerg - hepsi yazıldı - bizimkiler muhtemelen milana ne yazılıosa kopyalayıp bize servis etti.

TR ye gelecekse ama her şart zorlanmalı.

İlkaya sıkmak lazım o kurşunu

asla hayır denmez Wendel 8 - İlkay 10 olursa anasını aplatırlar her kilidi açarlar - icardi zevkten 4 köşe olur hatta daha ufak alanda deparsız oynayacağı için.

aynen yaa. barca'dan ayrılacak haberleri çıkmıştı 2 gün önce falan. artık son kontratı olur. şimdi değilse ne zaman? alsak muhteşem olur ya. torr yanına da sert bir dos aldık mı, tadından yenmez.

torriera -- amrabat

ilkay

BAY icardi aktürk​
Aynısını düşündüm İlkay amrabat ile 4-3-3 dönsek hem sendele göre bons olayı az olur hemde daha üretken olur bence orta saha dağa sağlam olur

şimdi şöyle bakıyorum ...

TR ya takım dönünce belki gidişler olabilir ama ikinci kamp listesinde olmayan yabancılar naşlanıyor diye anlarım.

Tete/sergio ikinci kamp lsitesinde olursa geçmiş olsun.

yabancı sayısı düşüremiyoruz diye lisanssız maaş yiyip oturur mesela sergio.

o yüzden o liste önemli epey.

bri tarafımda adam gönderemediğimizden sıkışacak elimiz deli gibi duryor - ya da çok güveniyorlar herkeste aynı dert var diye yabancı sayısına ayar çekeceklerine. ki o açıdan en avanajlı fener olur - en kötü hull city çözümleri var çünkü. Basarlar kiralık fazlalıkları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt