Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GS divanının özeti gibi bir adam.

florya projesinde en baştan 10-15 ev alması lazım mesela aslında destek için..

hep diyorum fenerde bu adamın 50e 1 varlıklı herifler sıra oluyor para akıtmak için - bizde beleş şarap kovalıyorlar.

Yav buna özel uçak mı göndereceğiz bir de ? atlasın otobüse gelsin. Nazını çektiğimiz adama bak sanki dani alves getiriyoruz

El Nesyri de açıklandığında Fener 50 milyon euro bonservis harcamış olacak şimdiden, üstüne orta sahayla 60-70 olacak.

Ölücülüğe son verirsek iyi olur, onlardan daha fazla gelir elde ettik geçen sene.
Konuşulduğu gibi senelik 7.5 milyon maaş vereceklerse buna korkunç bir rakam

El Nesyri de açıklandığında Fener 50 milyon euro bonservis harcamış olacak şimdiden, üstüne orta sahayla 60-70 olacak.

Ölücülüğe son verirsek iyi olur, onlardan daha fazla gelir elde ettik geçen sene.
yönetimin bir tarafı atıyor para harcamaya - döner bana laf sokarlar her ay divanda diye heralde bu maaşlar bu eurolar diye ...

en azından ben öyle düşünüyorum.

Bizdeki başkan 10-15m euro klübe borç verince kendini övüp duruyor yalı veledi 1 kalemde 100-150m euro hibe ediyor aynı şartlarda yarışmıyoruz maalesef. Bu kadar maddi imkan farklılığına rağmen bu kadar başarılı olabilmemiz de gerçekten çok ilginç

yönetimin bir tarafı atıyor para harcamaya - döner bana laf sokarlar her ay divanda diye heralde bu maaşlar bu eurolar diye ...

en azından ben öyle düşünüyorum.
Bariz öyle ama harcayarak büyüdüğümüzü unutmamak lazım.

Diğer takımlar da bizi taklit etmeye çalıştı bunu da unutmamak lazım. Dursun önceki döneminde de gelip düzgün adam alamamış, iş yapanları bir bir göndermişti, yine aynısını yaparsa sonumuz vahim.

Bariz öyle ama harcayarak büyüdüğümüzü unutmamak lazım.

Diğer takımlar da bizi taklit etmeye çalıştı bunu da unutmamak lazım. Dursun önceki döneminde de gelip düzgün adam alamamış, iş yapanları bir bir göndermişti, yine aynısını yaparsa sonumuz vahim.
katılıyorum 2 senenin oluşturduğu zemini mahfolacak eğer başarı gelmezse.

ki ayrıca florya yetkisine bile tam istedikleri olmadı diye bakıyorum - biraz daha rahat işleri halledebilelim yetkisi kovaladılar ama GK işin sonunda biraz daha kontrollü oldu gibi.

ayrıca nerde hani ihale komisyonu ? nerede o süreç ? 30 kişi yönetim ordusu var mesela - uğraşan var mı - 50 takla atmışlardı yetki için.

bu kafada fener bizden önce çıkar BB'den diye laf vardı - gerçek olur allahbilir. (abartıyorum tabide)

Aradaki fark 2/3 milyon haberleri var hala çingene pazarlığı bir tane yönetici yok elini cebine atıp kolaylık sağlayacak. Hoş olunca atanmış falan diye linç ediyorlar. Ne farkınız var ulan o zaman normal taraftardan resmen makam işgal ediyor vasıfsızlar.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Florya arazisi şikecilerin elinde olsa bir şekilde 70m euro nakit parayı bulurdu mesela. 70m euro para bulamadığımız için 150m euro zarara gireceğiz göz göre göre

harcadıkları para 50 milyon euro ama oluşan takım geçen sene ile aynı bence -güç olarak-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt