Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada Gardi işe dahil oldukrtan 2-3 güne Doue işinin çzöülmüş olmasını nasıl yorumlamak lazım bilmiyorum.

bu kadar efektirf ise 8 no trasnferi içinde kullanılmalı bu adam transferi bitirme konusunda.

mutlaka cebi doluyordur ama.

Benimde böyle yetenekli bir adamı hemde brezilyalı olarak avrupa klüpleri çekmesi lazımdı diye düşünüyorum. Biliyorum çok banel bir düşünce ama çekerlerdi bence
Hocam o nokta tamamıyla siyasi. Hiçbir Avrupa kulübü Ruslarla alışverişe girmez bu dönemde.

Wendelin önünde 3 seçenek var : türkiye, arabistan, Brezilya

DOMALT BENİ DOMALT
hadi ya
gel kalbime yatıya
@Onur Bakır @Onur Üründül Bu yazıları gören Onurlar'ın sana atacağı bakış temsili reis yav :D
Kahkaha Tufanına Hazır Olun: Cem Yılmaz 2024 Yılında Bomba Gibi Bir  Gösteriyle Geleceğini Duyurdu

Galatasaray ile her konuda anlaşan Elias Jelert, Galatasaray'a transfer olmayı beklediği için iki gündür takımdan ayrı antrenman yapıyordu. (Relevo)

• Türk kulübü Kopenhag ile nihai bir anlaşmaya varamadı ve görüşmeler son düzlükte kesildi.

Wendel'i hiç izlemedim ama bahsi geçen paraları düşününce Kerem Demirbay'a haksızlık ediyoruz gibi gelmeye başladı bana

ya bu doue antremana çıkmış bugün. ee ne olacak şimdi? alamadık ozaman

Beşiktaş'ın başkanının açıklamasına bakarsak Wendel'i zaten almışız durduk yere o açıklama gelmezdi.

mümkün değil bu adamı konduramayız . potansiyel adamı brezilyadan ucuza çıkarmazlar.

20 M pound fulham yazılmıştı nerde hatırlamıyorum - Milan ve benzeri kulüplerde girer işin içine.

zaten Milan ile tüm ortasahalarda kapışıyoruz medyaya baksak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt