Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Akşam maçtan sonra doue açıklansa bari ya..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam o nokta tamamıyla siyasi. Hiçbir Avrupa kulübü Ruslarla alışverişe girmez bu dönemde.Benimde böyle yetenekli bir adamı hemde brezilyalı olarak avrupa klüpleri çekmesi lazımdı diye düşünüyorum. Biliyorum çok banel bir düşünce ama çekerlerdi bence
DOMALT BENİ DOMALT
@Onur Bakır @Onur Üründül Bu yazıları gören Onurlar'ın sana atacağı bakış temsili reis yavhadi ya
gel kalbime yatıya
Bunu söylersek geri döner muhtemelenGelle doue gelle doue bu yana şarkısını ne zaman söylüyoruz?![]()
sevgilim bile mesajlarımı tutmuyor
Cem Yılmaz'ın şu son yıllardaki tuhaf tripleri inanılmaz itici geliyor ya öyle böyle değil.
Net olarak budur, Tansel'in bahsettiği truva Talisca diyorum.
Forumda Favoriler'e Ekleme yeri var ordan bakıyom ben reis yavsevgilim bile mesajlarımı tutmuyor
Acaba Wendel konusunda mı attı o da olabilir beşiktaş istiyor haberleri vardı ama truva için çok mantıklı gelmiyor.Yüksek ihtimal öyle. Hatta Talisca ile herşeyde anlaşmışlar seçim öncesi. Mourinho istememiş
Feyamuz'un yazdıklarını görünce Cem beye odaklanadım ben reis yavCem Yılmaz'ın şu son yıllardaki tuhaf tripleri inanılmaz itici geliyor ya öyle böyle değil.