- 30 Temmuz 2009
- 32.491
- 8.356
- 2.018
Dursun ve tayfasını sevmem de başta Uğur Karakullukçu denen şahıs olmak üzere, yangıncı tayfadan şu süreçte iyice nefret ettim. Herkes kendi şovunun peşinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle olursa şaheser olurHem Rabiot hem Wendel çeksek kafa rahat olur bir kaç sene![]()
herif o kadar inandırıcı konuşuyor ki dinlerken inanıyorsun oha diyorsun. bu konuda büyük yeteneği varDursun ve tayfasını sevmem de başta Uğur Karakullukçu denen şahıs olmak üzere, yangıncı tayfadan şu süreçte iyice nefret ettim. Herkes kendi şovunun peşinde
Sanki evraklar buna geliyorHaluk Yürekli: "Galatasaray'ın Doue transferinde artık evrak işleri yürüyor."
Birtek wendel gelmez umarım. Birşeyler yapBeklentiyi çok boş yere yükseltiyolar yav
![]()
yo aslında yerinde ilk sezonunda herkes çöp ilan eder, sonra iyi perfomransta hey yavrum der.Beklentiyi çok boş yere yükseltiyolar yav
![]()
Boeyden iyiBeklentiyi çok boş yere yükseltiyolar yav
![]()
Wendell'i ben de istemiyom Rus kulübüne para kazandırmamak için de ne yapayımBirtek wendel gelmez umarım. Birşeyler yap
Çekirdek kola yapalımnapiyoz
Rusyaya gidis bence ciddiyetten ama tabi hangisi olursa diye uğraşıyorlar ,normalTamamen hissiyat. Wendel, Rabiot pazarlıkları için öne sürülen biri.
Wendell'i ben de istemiyom Rus kulübüne para kazandırmamak için de ne yapayım![]()
transfer taraftarı olmayınHem Rabiot hem Wendel çeksek kafa rahat olur bir kaç sene![]()