Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.818
- 36.348
- 3.638
Ya da Fransa basını geriden geliyor? Zira kaç haftadır görüşmeler var ilk defa yaptılar haberi.Due alinmamiş bile.Bitti diye haber yaptilar buda patlarsa güleriz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya da Fransa basını geriden geliyor? Zira kaç haftadır görüşmeler var ilk defa yaptılar haberi.Due alinmamiş bile.Bitti diye haber yaptilar buda patlarsa güleriz![]()
Gundem noldu yav
biri aciklasin
takip edemedim ucaga binecem az sonra kimi aldik bugün
Sıkılmadın mı dostum
Doue'yi bilmem ama Erden Timur'un açıklamalarına göre Boey böyleydi.Doue'nin kafa yapısı az çok belli oldu gibi. Bu adamı getirsen bile, biraz iyi performans gösterip talipleri çıktığı an, Galatasaray yerine adam bulabilir mi, bulamaz mı, sezon ortası mı dinlemez, hemen gideceğim diye ortalığı velveleye verir.
O yüzden Jelert daha mantıklı bir hamle gibi geliyor bana. İskandinav adam arıza çıkarmaz.
Evet. Tam olarak öyle yaptı zaten. Boey'in huyunu suyunu, tavrını hareketlerini hiç sevmedim mesela. Hiç ısınamadım çok iyi oynamasına rağmen. Ha iyi yönden bakmak gerekirse, güzel para kazandırıp gitti. Ama bizi sezonun ortasında sağ beksiz bıraktı.Doue'yi bilmem ama Erden Timur'un açıklamalarına göre Boey böyleydi.
Ikisinin olacagını düşünen senin özgüven şuralards geziniyorhem wendel hem rabiot mu![]()

Boey sakatlanana kadar gayet iyiydi bence, kötü performansı fizikseldi tecrübeden ziyade.Doğru ama sorun şu ki Boey de ilk sezonunda pek kimseyi tatmin etmemişti, tamam sakatlık çok etkilemişti ama sonuçta sonraki sezon kadro dışı olması gayet doğal karşılanıyordu, topçu değil diyen çoktu ve bedava bile gönderilse taraftarın %99'u iyi oldu diyecekti. Tamamen şans eseri Dubois ve Omar aynı anda sakatlandığı için geri kazandık. Doue de ilk sezonki Boey kadar performans verse sabredecek miyiz? Kabullenecek miyiz? 2. sezon da oynatmayı planlayıp bu sene daha iyi olur diyecek miyiz? Sadece yarım sezon oynamış ve 2. ligden gelmiş Köhn için yazılanlara baktığım zaman öyle bir sabır göremiyorum.
Benim izlenimim Doue'nin tavanı Jelert'ten yüksek ama o tavana ulaşır mı, ulaşırsa ne zaman ulaşır, soru işareti... Jelert'in ise tabanı Doue'den yüksek, yani çok büyük hayal kırıklığı yaratma olasılığı pek yok, en azından idare edecek performansı verir ama Boey'e benzer bir yıldız performansı da çok düşük ihtimal gibi. Jelert biraz daha al koy görevini yapsın, sana 10 üzerinden 6,5-7'yi garanti etsin adamı. Doue ise zaman zaman üst düzey yetenek kıvılcımları gösterse bile mutlaka hatalar yapacak, sabırla oynatıp gelişmesini ve daha istikrarlı performanslar vermesini bekleyeceğin bir adam...
Doue seçilirse bunun taraftarla iletişimi iyi yapılmalı. Boey örneği sık sık hatırlatılmalı.
Gündem kaybolduGundem noldu yav
biri aciklasin
Tff seçimi varGundem noldu yav
biri aciklasin
bunu bir kaç kişide dillendirdi - telefon açmıyordu idmanlar açıkmak istemiyordu falan diyeDoue'yi bilmem ama Erden Timur'un açıklamalarına göre Boey böyleydi.
Şunun doğruluğu nedir acaba?