Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim yunus kampa neden katılmadı acaba, milli takımda bi b.k oynamadı, leicester’a gitti tüm sene yattı, hiç mi hırs yok bir şey yok, zaten koca sene yattın,

bireysel çalısıyordur falan hikaye, gel takıma katıl erkenden, elinden geleni göster en başından.
kiralık Verona'ya gidiyor galiba.

Barış duyduğuma göre daha çok kızlar ile poz veriyomus

sabah da yazdın da ne alaka yaw? belki adam ikinci kamp yapılırken biri ile anlaşacak ve gidecek? gayet olabilir. anlaşana kadar takımla çalışmasını sürdürmesi kadar doğal bir şey olamaz.

adamı kadro dışı bırakıp ikinci kampa götürmesinler mi? bu şekilde satma ihtimalin daha da düşer o zaman.
temenniyi ne kadar çok karıştırıyorsunuz yav

heralde yazılacak trasnfer olmazsa

olsun istediğim için görmek istemiyorum diyorum işte da. umarım görmeyiz diyorum - istanbula gelmişken toplanıp bragaya vınlar umarım diyorum.

bizim yunus kampa neden katılmadı acaba, milli takımda bi b.k oynamadı, leicester’a gitti tüm sene yattı, hiç mi hırs yok bir şey yok, zaten koca sene yattın,

bireysel çalısıyordur falan hikaye, gel takıma katıl erkenden, elinden geleni göster en başından.
Milli takım

Barış martta da fbli İsmail'e londradaydi
1000009373.webp

Alper potukta londraya giderdi hep,brighton veya bournemoutha gitsenize be

Seneye biraz ümidimiz varsa yegane sebebi Kralperdir bir sene daha kalsın sonra bakarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt